november 2011

Jeg ser frem til...

 

 

 

 

.... at snøen skal komme. Det er mye bedre enn regn, og her regner det hele tiden!

.... å lage pepperkakehus!

.... å lage -og pynte pepperkaker

.... å se på Jul i Blåfjell! ♥

.... å åpne julekalender, og telle ned dager til julaften ♥

.... å pynte juletredet!

.... kjøpe, gi og få julegaver!

.... å lage og pynte julemenn!

.... å lage sjakkruter + MANGE ANDRE JULEKAKER OG GODTERI !!

.... å lage hjemmelagede julekort!

.... å spise julemiddag = pinnekjøtt!

.... å se "Tre nøtter til Askepott", + mange andre julefilmer! Jeg elsker alle julefilmene, alt fra tegnefilm til ektefilm. Så i juletiden ser jeg på film nesten hele tiden! hehe

.... å få julestrømpe med godteri, hihi!

.... å vaske huset, faktisk! Jeg elsker lukten av grønnsåpe i huset, og alt følest mye bedre når du vet at det er rent over alt. Det er spesielt deilig på selveste julaften, - når du våkner opp på ett rom som lukter rent og godt, en deilig ren og god seng, en oppfylt julestrømpe hengende vedsiden av deg, og du vet du snart skal stå opp å kose deg med "Tre nøtter til Askepott" ♥ Det er livet!

.... å lage snølykter langs hele vegen!


.... å lage snømenn! haha...

Det er myyye, myyyyye  mer jeg gleder meg til og ser frem til fremover, men det kan jeg ta i ett annet innlegg!

Hva er det dere gleder dere til, eller ser frem til i i nærmeste fremtid?
- Renate

1. søndag i advent

Hallo

Nå er det endelig første søndag i advent, noe jeg har ventet lenge på. Jeg er utrolig glad i julen, og nå nermer den seg med stormskritt! Det eneste som mangler nå, er å vaske og pynte huset, og kjøpe julegaver.

Det snøver faktisk for første gang i dag! Litt morsomt siden det er første søndagen i advent. Det eneste som ødelegger litt dagen, er at jeg må sitte hele dagen å øve til to STYGGE prøver. FML

HA EN FANTASTISK SØNDAG ALLE SAMMEN! ♥Sånne stearin-lys hadde vi overalt i hele huset på julaften, i fjord. Vi hadde nemlig ikke strøm! Men det var veldig koselig da. Vi spiste julematen i mørket med stearin-lys rundt oss, men den kom tilbake da vi skulle opne pakkene. Heldigvis! Vi måtte forresten koke potetene i stuen på peisen! Haha, da lo jeg godt da!!

Gleder dere dere til juletiden?

- Renate

BERIT!!!

Hei!

Sykt deilig med fri i dag. Jeg greide ikke å sove mer enn til klokken var 08:30 da, på grunn av været... Berit ristet hele huset!! Men det er litt morsomt med sånt vær også da. Så jeg gikk faktisk ut! haha, jeg såg sikkert ut som en tufs der jeg stod. Vinden var så sterk at håret stod rett opp, og jeg greide ikke å stå stille.

Senere i dag skal jeg pakke inn bursdagsgaven til mamma, som har bursdag i morgen! ♥ Så skal jeg se Vaffelhjarte, Idol og Senkveld. Pluss at jeg skal lese litt til prøve da... blæh. Har to prøver i begynnelsen på neste uke. WIHUHva skal dere gjøre i dag da?

- Renate

Julestemning

Hallo

Nå har jeg hatt julestemning en måned allerede, og nå nærmer det seg endelig! Akkurat i dag er det faktisk bare 1 måned til julaften ♥ Jeg gleder meg til å kjøpe gaver, lage kort, julekaker, ha på meg nisselue, lage julepynt, kose meg sammen med vennene mine og familien min osv! Julen er et høydepunkt i året, og jeg gleder meg masse ♥Gleder dere dere til jul?

- Renate

lookbook.nu

Dresslux Cardi, Dayaday Bag, Le Bunny Bleu Boots, Asos Scarf

Joe's Jeans Chocolate Colored Jeans

- Renate

Veldig interessant dag, altså.....

Hei hei

Nå er det ikke lenge siden vi fikk igjen strømmer her i huset.. eller, i hele bygden faktisk. Til og med gatelyktene var mørke. Så da benyttet jeg tiden til å strikke faktisk! haha

I dag har jeg ikke jort noen ting... Jeg hadde lekser jeg måtte gjøre da, pluss øve til to prøver som jeg har neste uke. Det er skikkelig travelt at jeg jobber på en mandag, for vi får nesten alltid prøvene på en tirsdag... Derfor må jeg øve i helgene ofte. wihu


hah, pent.

Hva gjør dere!?
Hva har dere gjort i dag?

- Renate

FOTO; Autumn
Alle bildene er tatt av meg

Høsten er så vakker ♥

- Renate

Fredagskos!

Hei

Nå sitter jeg og spiser vepsebol, mellers og darkshots + Idol! Perfekt start på helgen ♥ Gleder meg veldig til å se Idol-deltakerne i dag. Hvem heier dere på?

- Renate

Du kan få hjertet mitt om du vil...

Hei hei!

I dag har det vært en lang dag på skolen.. Eller, den er to timer kortere enn de andre dagene, men de ha følt ut som den ha væt myyye lengre.... men men!

Nå har jeg sett Vaffelhjete, så skal jeg se Idol og Senkveld. Jeg skal bare slappe av i kveld, orker ikke å gjøre noe annet - hehe

I morgen skal jeg til Ålesund/Moa sammen med jentene! Gleder meg ♥- Renate

lookbook.nu

HALLO

Dr Martens, Parka, Kan Dee Tee, Romwe Shorts

Tan Blazer, Leather Shorts

Chritian Louboutin Pigalle Heels, Zara Wet Jeans, Chanel Jumbo Purse

Stradivarius Necklace, H&M Bag, New Look Pants, H&M Shirt & Sweater

Ray Ban Sunnies, Thrifted Militar Jacket, Les Puces Paris Clutch, Zara Boots

Hva synest dere?

- Renate

sofiesund.com

ETT SPØRSMÅL JEG FIKK:  Hvor får du inspirasjon fra når du skal ta bilder? :)

Når jeg ikke vet hva jeg skal ta bilder av å slikt, så drar jeg alltid innom søte Sofie sin blogg, sofiesund.com! Jeg anbefaler virkelig å gå innom der, for det finst fine bilder på hver enste innlegg. Alle bildene som hun tar er helt fantastisk, og jeg misunner talentet hennes utrolig mye!

Hvor tar dere inspirasjon fra?
Liker dere denne bloggen?

- Renate

One Direction

HALLO

One Direction - What Makes You Beautiful ♥

- Renate

Atle Pettersen!

Hey hey

Nå sitter jeg og Camilla i klasserommet å løyser oppgaver på nettet... vi har engelsk. Vi hadde fremføring i sted, og vi fikk heldigvis godkjent!

Nåååå sitter jeg å ser på weheartit på bilder av Atle Pettersen ♥

305382_2672679821630_1395191113_33074202_872568961_n_large

Atle%2520pettersen%2520shine_large

FIIIIN ♥ !!!

lookbook.nu

1725074_qegg5543

Newlook Hat, Levi's Short

1725202_dsc_0029

Lumberjack, Docs

1725056_lookbook%20fast%20fertig%20hangar%20gelb%2011

1725332_lookbook1

1724812_lookbook

Hva synest du?

- Renate

 

Vemund, Toril og Hanna

Hallo

Nå sitter jeg på klasserommet, døtrøtt. Jeg er skikkelig sliten etter helga i Førde, men det var sykt artig! Og forresten, jeg har sagt før at jeg liker bloggene til Vemund, Toril og Hanna. Og på Førde så sov jeg og laget mitt på Førde ungdomsskole. Så såg jeg en liste med navn på veggen, og der stod navnene deres! Det var litt gøy at vi sov på klasserommet deres da, haha!

Etter skolen skal jeg på jobb, og jeg kan ikke akkurat si at jeg gleder meg. Er skikkelig sliten! Men det får bare gå som det går.. Så skal jeg se om jeg finne farsdagsgave til pappa da, siden jeg ikke var hjemme i helga!

Men nå må jeg stikke, skal snart ha time igjen!

- Har desverre ikke noen bilder på skoledataen min..... -

Førde, here I come!

Hallo

Nå kommer dere sikkert ikke til å høre fra meg på en stund, for i morgen drar jeg nemlig på Førde cup! Gleder meg sykt mye ♥ Jeg skal være i Førde hele helgen, så jeg kommer ikke til å blogge. Ønsk meg lykke til da?! 

Det vil si at jeg skal bruke tiden i dag på å pakke bagen og øve til prøve.Skal noen av dere på Førde cup?
Noen som bor i Førde, kanskje?

- Renate

Håret mitt

Hallo

Jeg fikk en fin kommentar i sted: Herlighet for ett nydelig hår du har! ;o Gjør du noe spesielt med det for å få det så langt og fint? Kan du lage ett innlegg om det? :)
Sykt misunlig <3

For det første; TUSEN TAKK!

Jeg tenkte at det kan jeg vell gjøre. For det er noen av tingene jeg faktisk ikke har gjort før. Vell, det kan vere fordi det ikke er så veldig mye å si kanskje. Jeg gjør ikke så mye med det, egentlig... Jeg vasker det annen hver dag, og kurer det én dag i uken. Men siden jeg har så krusete hår, så prøver jeg å ikke børste det så mye. Hvis jeg føler jeg må børste det, så børster jeg bare ut det værste. Jeg tar hårkur kun ned i hårtuppene, for hvis jeg tar det helt opp i bunnen, så blir det skikkelig fett og ekkelt.

Så det var egentli ikke så mye å si... Jeg går heller ikke til frisøren så ofte, selvom jeg burde være der oftere og klippe vekk det slitte. Det beste tipset er å holde det sunt og fint og SPARE, SPARE, SPARE.

Bruker dere å gjøre noe spessielt med håret deres?

- Renate

Engelsk-prosjekt

Heeey

Nå kommer snart Camilla, for vi skal jobbe med en engelsk-presentasjon! Håper vi blir ferdige, for dette er vår siste sjanse til å faktisk bli ferdige før vi skal fremføre det....!! wææ

Det vi skal skrive om, er en London-tur! Vi skal late som vi skal til London på tur, så skal vi skrive hvor vi skal, hvor mye det koster, hva vi skal gjøre på osv. Det kan bli morsomt!

VI BLOGGEST!

- Renate

FOTO; Water Drops


// Bildene er tatt av meg

Hva synest dere om bildene?

- Renate

FOTO; Autumn

Hallo

I dag har det vært en chill dag på skolen. Jeg har øvd litt til prøve, så har jeg strikket babylester. Eller, jeg var ferdig med å strikke, så jeg sydde dem sammen. De ble søte, da!

Her kommer litt bilder fra da jeg og Karina var ute;

- Renate

Nydelig vær ute!

Hei

I dag er det ett nydelig vær ute, så derfor skal jeg ut og ta bilder. Har ikke tatt bilder på lenge har sikkert noen merket, og det er delvis på grunn av været....

Nå skal jeg rydde litt i huset til mamma, pappa og bror kommer hjem, så vi bloggest!

- Renate

Endelig!

HALLO

Nå har søte Jenny-Therese hjulpet meg med headeren! Jeg har tenkt meg ut og ta bilder imorgen til ny header, om det er fint vær. For jeg er egentlig veldig lei av den jeg har nå. Men jeg hadde lyst til å ha en header akkurat nå, så det blir denne her imidlertidig.

Hva synest dere om det nye designet mitt?- Renate

Gratis design

Hei

Jeg prøvde meg ut på ett gratis design som dere ser, men jeg er ikke helt ferdig. Jeg skal sette inn ny header + det lille bildet som skal vere under headeren istedet for makronene :p

Men, jeg vet ikke hvordan jeg setter inn ny header... ehe. Noen som vet hvordan jeg gjør det? *føler meg dom*

- Renate

 

Design hjelp??

HALLO

Seriøst, jeg er så sykt lei designet mitt! Jeg skulle ønske jeg hadde ett nytt design akkurat NÅ. Men neeei... Er det noen som vet om noen som lager fine design, ROP UT!! For jeg er ikke så flink til sånt, akkurat... Designet mitt er så grått og kjedelig, og ikke akkurat den finest headeren. Så dere skjønner sikkert hvorfor jeg er lei, eller hva?

Vet du om noen som er flink med design?

- Renate

 

Justin Bieber

Hei!!


Justin Bieber - Mistletoe ♥♥♥♥♥♥

Liker du denne sangen? JEG ELSKER DEN ♥

- Renate

lookbook.nu

Romwe Shorts

Have A Look Brown Blazer, Girlfriend Material Woolen Scarf, Thrifted Green Top

Sh Sweater, Papilion.Pl Shoes, Moya.Pl Bracelet

- Renate

Super kveld

Hallo

Kvelden i går var super koselig! Jeg var nemlig i selskap hos Camilla. Men desverre, så greide jeg å glemme kameraet mitt... Men Nathalie sa at jeg kunne få bilder med henne, så de kommer sikkert senere!

Jeg og Karina laget en scrapbook til Camilla i bursdagsgave! Og dette bildet var på første side:

hahah ♥

Og en ting til; Jeg har fått så sykt julestemning i det siste! Hahah, julebrus, pepperkaker, julemusikk andyounameit. Gleder meg sykt til jul! ♥

Vi snakkest senere!

- Renate

Beste mannlige sanger

Hei!

Jeg måtte skrive ett blogginnlegg om hvem som er den beste mannlige sangeren jeg vet om, for Camilla trodde ikke på meg!! Iallefall, den som er den beste mannlige sangeren jeg vet om, er faktisk Kurt Nilsen!- Renate