oktober 2011

Utrolig fin sang

Hei

Dette her er seriøst en kjempe nydelig sang! ♥


Ed Sheeran - The A Team ♥

Hva synest dere om denne sangen? Er dere enig med meg !?

- Renate

FOTO; selskapet hos Vilde

HALLO

Dette var forrige fredag, og det var super koselig!! ♥

- Renate

Gode minner!!

Hallo

Ok, beklager for lite og kjedlig blogging i det siste. Men jeg har faktisk ikke noe inspirasjon i det hele tatt! Jeg har ikke tatt noen fine bilder i det siste, jeg har ikke noen ting å skrive om osv... Så da er det ikke noe morsomt å blogge heller! Enig?

Dagen i dag har blitt brukt på skolen, hjemme å lest til prøve og fotballtrening. Nå skal jeg dysje, øve mer til prøve og spise mat!

Hahahah, lenge siden! Gode minner ♥

- Renate

OD-dag

Hei hei!!

I dag har skolen min Od-dag. Jeg valgte å bli hjemme og jobbe her, så det er det jeg har jort i hele dag. Jeg har vasket, ryddet, tørket støv og støvesugd hele huset. Jeg er ikke ferdig ennå, men jeg har en liten pause.

Senere skal jeg på dans og fotballtrening! Gleder meg ♥Jeg vet at jeg bruker de samme bildene opp igjen og opp igjen hele tiden, men jeg har ikke tatt blider på kjempe lenge. Jeg har også tenkt å få meg nytt design og ny header, så da må jeg ta flere bilder! so stay tuned

Skal dere jobbe på OD-dagen?
I så fall, hvor?

- Renate

"Hobbyhjørnet" og selskap!

Hallo

Nå sitter jeg og koser meg i den gode velour-buksen min! Jeg har alltid tenkt at jeg aldri skal ha velour-bukse igjen, for jeg hadde det når jeg var mindre, og da likte jeg den ikke. Men nå fatter jeg ikke hvorfor jeg tenkte det! Det er jo skikkelig deilig å gå i den. Jeg prøvde en på cubus her om dagen, og da måtte jeg bare ha den!

Akkurat nå sitter jeg i "hobbyhjørnet" mitt, og laget kort til Vilde søta ♥ Jeg skal nemlig i bursdagsselskap til henne i kveld, og jeg gleder meg kjempe mye! Men først må jeg en tur til Ulsteinvik og kjøpe gave til henne, for jeg har en liten idé... hihi


Vilde ♥♥♥♥

- Renate

Sliten, men gira!

Hei

Jeg er kjempe sliten etter denne uken... Jeg har hatt 3 prøver, og jeg vet ikke om noen av dem gikk så veldig bra. Men på samme tid, så er jeg gira! Jeg skal nemlig spille siste fotballkampen i serien senere i dag! Gleder meg. Annet enn at det er sykt kaldt ute da, og jeg har tenkt å ha på meg shorts. hih

Men nå må jeg gå og pakke, for etter kampen, skal jeg på bowling sammen med laget og G16. Gleder meg, det blir sikkert gøy!Love you ♥

- Renate

Halv-syk dag

HALLO

Nå har jeg nettopp spist litt mat etter jeg kom hjem fra jobb. Jeg har vært halv-syk i hele dag, og jeg skal vedde på at jeg ikke har vært helt feberfri... Men det stopper ikke meg! haha

Nå skal jeg se litt på I kveld med Ylvis, pakke dans og fotballsaker til i morgen, så skal jeg legge meg i den store gode senga mi og sove ♥

Gleder meg til dans i morgen, for vi har jo begynt på selve dansen! Det eneste som jeg ikke er så glad for, det er matteprøven... Men det må vell bare gjøres det óg!

GOD NATT, ALLE SAMMEN ♥- Renate

Glee!

Hallo!

Jeg gleder meg sykt mye til danse-showet(haha, ja jeg vet det er litt tidlig å si), fordi vi skal være nerder å danse etter denne sangen her:

Glee - Push it

Hahah, hør på rytmen da, så ser du for deg at vi skal danse som nerder! Det blir sikkert syyykt rått! GLEDER MEG!

- Renate

blæh.

Hei

I dag har jeg bare øvd til prøver hele dagen... Jeg må øve på matteprøve og naturfagprøve vi skal ha på tirdag i helga, for jeg har ikke tid til å lese på mandag siden jeg skal på jobb... Laget skulle overnatte i Norddalen, men slik ble det desverre ikke for meg pga prøvene... DRIT SURT. Men heldigvis får jeg møte alle igjen i morgen da, for da skal vi spille fotballkamp igjen! ♥

Men nå får jeg gå å øve mer, tenker jeg............... blæh.- Renate

Hærlig med seier!

HALLO

SYKT DEILIG MED SEIER I DAG MOT NEG! ♥ Vi vant 3-2 ! Utrolig bra spillt jenter!!!

Og nå har jeg kommet meg hjem, dysjet, sett Idol (Henrik ♥ ) og spist. Nå sitter jeg å ser på Senkveld, og er kjempe glad etter kampen. Jeg er sååå gira til søndagen, for da skal vi spille fotballkamp igjen! Gleeeder meg! ♥

 mms_img57140Heheheh, norway cup 2010!

- Renate 

Avspassering og fotballkamp!

Hei Hei!

aah, sykt deilig med fri idag! Vi har avspassering på skolen i dag. Men nå er det ikke lenge til jeg drar, for jeg skal nemlig spille fotballkamp i Norddalen senere. Jeg drar ikke før 15:00 da, men...


Hahaha, norway cup ifjor!

Spiller dere fotball?
Hvilket lag?

- Renate

Fantastisk dag!

HELÅO

I dag har det vært en super dag! Jeg har nemlig vært på utplassering i barnehagen. Der var skikkelig flinke mennesker som jobbet der, og helt fantastisk søte unger! Det var veldig koselig å være uplassert i en barnehage, og jeg fikk en positiv opplevelse som jeg kan ta med meg i senere utdanning.

Nå holder familien på å lage mat, så vi bloggest senere!- Renate

Justin Bieber!

HEI

På skolen i dag har vi hatt fagdag i naturfag... Det var ikke så gøy, men helt greit. Vi fikk fri på skolen for ca en halv time siden, men jeg skal være her ganske lenge. Jeg skal nemlig på dans etter skolen! Gleder meg!!

Nå sitter jeg på klasserommet å hører på Justin Bieber sammen med Birthe, Marita 1, Marita 2 og Natalie!♥ love!

- Renate

Jeg er med i konkurranse

Hallo!

Jeg er med i en fotokonkurranse HER. (direkte link til konkurransen-innlegget)

Temaet er: HØST

Her er bildet jeg deltar med:

- Renate

Bilder!

Hei Hei

Her kommer litt bilder fra da jeg, mamma, søskene mine og tante var på Hakallegarden:


// alle bildene er tatt av meg, ingen av dem er redigerte

Hva synest du om bildene?

- Renate

Gaah, er det mulig?!?!?

Hei ...

Jadda, jeg har like vondt i magen idag også jeg. Det eneste positive som har skjett i dag, er at det er sol og fint vær ute! Men det er selfølgelig drit kjipt at jeg har brukt nesten hele høstferien min på å ligge på sofaen, og hatt smerter i magen... men men, ikke noe jeg kan gjøre med det nå uheldigvis... Så menst søskene mine er på sykkeltur til butikken, så sitter jeg her da.


Ikke tro at jeg er like glad på ekte som på dette bildet ....

- Renate

lookbook.nu

Mango Bag, Lee Boyfriend Jeans, Converse, Stradivarius Sweater

- Renate

blææh.....

Hey

I dag har jeg vært ganske så sofaliggende igjen... Ikke gøy. Jeg har ligget å sett på tv, film og data i to dager i strekk nå! Kjennest ut som jeg snart begynner å rotne innvendig. Håper på en bedre dag i morgen!- Renate

Sykt fin sangstemme!!

HALLO

Herlighet, jeg blir så imponert! Dette her er en 10 år gammel jente med navn Connie Talbot. Jeg synest ikke hun hørest ut som en 10-åring, for hun har en stor og voksen stemme. Men hun er helt fantastisk! Bare hør her:

Flink eller HVA !?

Synest du hun hørtest ut som en 10-åring?
Synest du hun var flink!?

- Renate

Sofaliggende...

Hey Hey

I dag har jeg bare ligget på sofaen hele dagen... Jeg har så vondt i magen at jeg blir kvalm av det. Sånn var det i natt også! Det ble så ille til slutt at jeg måtte finne meg Ibux sent på natten. Men jeg fant ikke noen da, så jeg vekte mamma... heheh.. Men det er faktisk sykt slitsomt å ha vondt i magen hele tiden.

Nå skal snart jeg og søskene mine lage middag og sikkert sette på en film, så det blir kos.Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere gjøre i kveld?

- Renate

Regn, regn og atter REGN.

Hallo

Dagen i går vart brukt til rydding av hus og litt sånt. Jeg var en real husmor!

Grunnen til at jeg ikke blogget i går, var fordi jeg tok rett og slett bare å pakket vekk dataen min! Jeg har blitt en skikkelig data-nerd, og det vil jeg egentlig få slutt på. Jeg sitter ofte på dataen hele dagen. Og da mener jeg hele dagen... Litt av grunnen til det, kan også være at jeg bor på Sunnmøre.... Her regner det stortsett alltid. Og hvem er så veldig glad i å være ute i regnet?


// bilde tatt av meg

Men i går var jeg faktisk ute i regnet. Jeg var fast bestemt på at jeg SKULLE ut, selv om det regnet eller ikke. Da kom søte Inga-Lill gående, og jeg skal vedde på at vi stod på veien å snakket i nesten to timer. Haha!

I dag skal jeg sitte barnevakt for lillebroren min og tvillingsøsteren min, noe jeg skal gjøre resten av uka. Jeg aner ikke hva vi skal gjøre siden det regner hele tiden, men vi finner vell på noe... håper jeg.Hva skal dere gjøre i dag?
Regner det mye der dere bor?

- Renate

Yndlingsbloggene

HEI

Dagen i dag har jeg brukt sammen med mamma, søsteren min, broren min, og to av tantene mine på Moa i Ålesund. Det ble noen nye klær på meg, og noe jeg angrer så sykt på at jeg ikke kjøpte! Haha, seriøst, det bobler inni meg... Men heldigvis skal mamma tilbake på tirsdagen, så da sa hun at hun skulle dra og kjøpe det til meg, så lenge hun fikk igjen pengene! Hihi, lykke!

Akkurat nå sitter jeg egentlig å ser på film sammen med lillebror ♥ Vi ser Yohan - Barnevandrer eller noe sånt. Den er kjempe søt! Og menst vi ser på den, ser jeg på litt blogger, og ofc yndlingsbloggene - http://torilh.blogg.no, http://vemundeldegard.blogg.no, http://sofiesund.com, http://marenviks.blogg.no og http://annais.blogg.no!

VI BLOGGEST!Leser du noen av de bloggene her?
Har du noen av desse bloggene som favoritt?

- Renate 

My attitude....

Eller hva sier du? Vi blir veldig påvirket av folk, så om noen er skikkeli ekkel mot deg, er du da så snill tilbake? Nei, det tror jeg nok ikke. Men om noen er alltid snill med deg, og behandler deg rettferdig, da vil du vise akkurat det samme tilbake med "attituden" din. Er det ikke slik det bruker å være?

- Renate

Verdens fineste plass

HEI

Dette her er seriøst verdens fineste plass på hele jorden:

Salsbruket ♥

- Renate

"snill" tvillingsøster......

Hei!

Grunnen til overskriften er fordi da jeg og hun hadde bursdagsselskap på fredag, så gjorde hun dette med meg:

JA, hun trykte en muffins i trynet på meg. Jeg skulle tulle først da, og late som jeg trykte den i trynet hennes. Men da skulle hun selfølgelig gjøre det på ekte! haha....


eheheheh.....

Har du snille søsken? (..hah)

- Renate

Ferdig på jobb.

Hei

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb. Eller, jeg var ferdig klokken 11, så kom ikke bussen før klokken 1, og nå sitter jeg her. Etter jobb så kiket jeg og Karina litt i butikker og spiste mat, så tiden gikk ganske så fort!

Denne uken må jeg sikkert passe lillebroren min hver eneste dag nesten, og denne kvelden har jeg sjansen til å finne på noe siden han ikke er hjemme. Derfor prøver jeg og søsteren min å finne ut hva vi skal i dag, slik at vi slipper å sitte hjemme. Grunnen til at jeg må passe lillebroren min, er fordi mamma og pappa drar bort en stund for å tømme huset til bestemor..... :'(

Men vi bloggest

- Renate

lookbook.nu

H&M Blazer, Topshop Leather Bag, Jeffrey Campbell Litas

Asos Snakeprint Jeans, Zara Shoes, Topshop Necklace, Fiorelli Bag

ble ikke så mange denne gangen!

- Renate

Flott dag

HEI

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra ett sted som heter Hakallegarden, men jeg legger ut bilder senere! Det var en fantastisk tur iallefall.

- Renate

 

Jeg er med i konkurranse

på bloggen til Kaia, som du finner HER. (direkte link til konkurranse-innlegget)

Det du kan vinne er en goodiebag, og hvem ønsker seg ikke det?? hihi.

- Renate

Fantastisk vær!!

HEEEI

Jeg ble utrolig glad da jeg stod opp i dag, for det er ett helt fantastisk vær ute! DEILIG ♥ Men som vanlig, så har jeg ikke peiling på hva jeg skal gjøre i dag. Jeg skal på fotballtrening på kvelden, da. Så tror jeg tanten min kommer en tur!

Men siden det er så fint vær, så skal jeg sikkert være ute. Men nå er det frokost! Bloggest


eeeh, jeg har en skygge i tryne.

- Renate

wants from bikbok

- Renate

lookbook.nu

Hey Hey

H&M, House, Stylowebutki.Pl, H&M

Mom's Shorts, Happy Socks Socks, H&M T Shirt, Mom's Bag

Pin Kaholic Button Down Top, Forever21 Leather Shorts, Jeffrey Campbell Mariel

1610781_img_9964%20kopiaaaaaaaa

- Renate

Slapp lørdag.

HALLO

I dag har jeg hjulpet foreldrene mine med å flytte greiner og rake ute, og jeg har egentlig ikke gjort noe mer enn det... Jeg har blogget! Nå skal jeg prøve meg på å lage design igjen, men jeg får det faktisk ikke til.. haha, føler meg sikkelig blond når jeg holder på med mange koder jeg ikke forstår!

- Renate

Du vet det er høst når...


... det er mange sauer utenfor vinduet mitt.


... det er vakre farger rundt om i bygden.


... når blomstrene ser slik ut.


... når blomstrer og nyper råtner bort.


... når det bare er noen få pene blomstrer igjen.


... når det nesten bare er rognebær på trea igjen.


... når fjella ser slik ut.


... når morelle-treet vårt ikke bare er grønt lenger.

Er du enig?
// alle bildene er tatt av meg, ingen av dem er redigerte.

- Renate

FOTO; Flowers

HALLO
//alle bildene er tatt av meg, ingen av dem er redigerte.

- Renate

Selskapet til meg og Karina:- Renate