september 2011

Kjempe fin kveld!!

HEI HEI

Nå har alle gjestene dratt fra ett selskap jeg vil kalle veldig vellykket! Jeg hadde det værtfall kjempe gøy, så jeg håper alle de andre også hadde det.

I morgen skal jeg endelig få sove så lenge jeg vil! Ok da, når jeg har bestemt meg for å sove lenge, så sover jeg ALLTID bare til klokken 09.00 om morgenen... hahah! Men jeg skal få lagt ut noen av bildene jeg tok i forrige uke da jeg var i begravelse, for jeg tok mange blomsterbilder og sånt.Så skal dere få bildene fra i kveld også! Visst dere vil, da?

- Renate

Rydding pågår!

Hei

Nå skal jeg til å rydde litt, for jeg og søsteren min skal ha selskap her i dag! Gleder meg veldig! Så dette ble ett veldig kjapt innlegg. Og forresten, - jeg prøvde å lage nytt desgin i går, men jeg får det ikke til! gaah

- Renate

 

lookbook.nu

 

Vintage Denim Jacket, Levis Curve Id, Snake Print Loafers, Forever 21 Cable Knit Sweater

New Look Jean

Hvilket likte du best?

- Renate

Planlegging!

Heeei heeei!

Nå har vi hatt besøk av verdens søteste søskenbarn, Jonas, onkel og tante. Onkel og Jonas dro nettopp da, men tante er her fortsatt. Jeg og Karina skal snart begynne på bursdagsselskapsplaner (ooh, langt ord!), vi må bare finne ut hva vi skal planlegge... hehe!

Om noen har ideér om hva vi kan gjøre, ROP UT! :D

- Renate

SUPER DAG

Hei!

I dag har vært en kjempe fin dag, altså, en hærlig bursdag ♥ Det er trist å tenke på at dagen er snart over, og at jeg må vente ett helt år til neste gang... Jeg er en person som elsker å ha bursdag, så dagen i dag har vært kjempe gøy!

I morgen skal skolen på fjellet, og jeg gleder meg (les: ikke..). Jeg hater å gå på fjellet! Jeg aner ikke hvorfor, men jeg liker kun å gå på fjellet sammen med familien min. Vi skulle egentlig i dag, men ble utsatt pga regn.

Jeg skal forresten lage nytt design, jeg må bare finne ut hvordan jeg vil ha det og litt sånt. Jeg får egentlig ikke til da, men jeg kan iallefall prøve! heheh..Det jeg skal gjøre nå, er å pakke til fjelltur (visst jeg orker), pusse tenner og gå rett til sengs. Jeg er dødstrøtt! Vil egentlig ikke legge meg, for når jeg vokner igjen, så har jeg ikke bursdag lenger....

GOD NATT LESERE!

- Renate

I am the birthdaykid!

Hei hei alle sammen!

I dag skulle vi egentlig på fjellet med skolen, men sidet det regnet sånn, så utsatte de det til imorgen. Og jeg som ikke hadde med meg noen skolesaker, pluss at jeg ikke hadde med meg nøkkel til skapet... Så i dag har jeg jort storsett ingenting. Vi så en søt film da, som hette "bestevenner". Jeg trodde først det var en sånn kjempe kjedelig film, men jeg synest egentlig den var kjempe fin, trist og søt.

Å forresten, jeg må bare si en ting:på:  I DAG HAR JEG BURSDAG!!!! :D

Så på skolen i dag kom læreren min med en liten kakebit og ett lys på til meg! Det var koselig. Og nå sitter jeg og venter på bursdagsmiddagen! hehe
Hva har du gjort i dag da?
Når har du bursdag?

- Renate

JEG VIL IKKE.

Hei

Nå blir det ikke blogging på ca en uke elns, for jeg skal til trøndelag i begravelse... til min egen bestemor. Jeg har ikke lyst i det hele tatt!!!!! Husker dere at jeg la ut ett innlegg om at jeg ikke følte for å blogge? Det her er grunnen.

Så vi snakkest om en stund!

- Renate

Dårlig tid hele tiden!

Hei!

Sorry for null blogging i dag, men jeg dro på jobb rett etter skolen. Og nå skal jeg lage meg kyllingsalat jeg kan ta med meg på skolen imorgen! Det blir sikkert ikke så veldig mye blogging imorgen heller, for rett etter skolen skal jeg på dans, så tar jeg bussen til fotballtrening, så kommer jeg hjem i sikkert halv 9 - 9 tiden... Jeg har så mye å gjøre at jeg ikke rekker å gjøre lekser lenger engang! hah...- Renate

Have a nice day!

Heey

Nå har jeg, Karina, Stine og Eldar akkurat vært på kiwi i Myrvåg. Senere skal vi til henne og overnatte! Gleder meg! Så vi bloggest sikkert senere.

Sorry for oppbrukt bilde, men jeg orker ikke finne frem ett nytt.

Hva skal dere i kveld da?
HA EN FIN KVELD, IALLEFALL!

- Renate

lookbook.nu

Forever 21 Knit Sweater, Levis Curve Jeans From Http://Us.Levi.Com/Shop/Index.Jsp?Category Id=4370093

1571917_img_1609-1

H&M Blouse, Vero Moda Jeans, GÖrtz Super Boring Shoes

Shoes, Jeans

1571646_pictures36

- Renate

Jeg er sykt imponert!

HEIIII

Herregud, tvillingsøsteren min Karina kom hjem fra skolen i dag (hun går design & handtverk), og da hadde hun med seg en gave til meg. Det er noe som hun har malt på skolen, og jeg må si at jeg er SYKT IMPONERT!!! Bare se her;

Dette er bildet hun har malt etter:


Love you ♥

Flink eller hva !?

- Renate

avspasering!

HEI

I dag, så hadde jeg fri! Så jeg har bare vært her hjemme og ikke gjort en dritt. Det eneste jeg har gjort er å spille sims 3 og sett litt på tv. Om en time tar jeg og lillebroren min bussen til Ulsteinvik, så skal vi møte mamma og søsteren min der. Så vil si at jeg må gå og ordne meg! Jeg sitter fortsatt i pysjamasen min, hehe. 

Vi bloggest!- Renate

.....

Beklager for null blogging i det siste, men jeg har egentlig ikke følt for det........ Kommer kanskje tilbake til grunnen senere.

- Renate

Gira!

Hei!

Jeg stod opp for lenge siden, og nå sitter jeg og spiser frokost. Jeg er skikkelig gira på kamp nå!- Renate

FOTBALL

Hei!

Jeg legger meg snart, skal spille kamp i morgen klokken 13:30! Jeg er SÅÅÅÅ gira!! Men for å klare det, må jeg kvile skikkelig ut, for jeg har faktisk vært ganske sliten denne uken... Såe, god natt! ♥
ehehe, veldig gamle bilder!

- Renate

hey - hey - hey

HEI!

Herregud, jeg tror hodet mitt sprenger snart... har blitt kjempe forkjølt. Og det er ikke gøy i det hele tatt. Så jeg tror ikke jeg skal noe spesielt i dag.. Kanskje jeg skal jogge meg en tur om hodet blir bedre. Vi får se! Hva gjør dere i dag da?

- Renate

sorry for null bilder, men jeg har ikke bilder på skoledataen min. 

 

Skoleblogging (2)

Hei!

Nå sitter jeg, Camilla og Birthe inn på ett grupperom og prøver å bli ferdig med ett gruppearbeid. Vi er ferdig med å skrive da, må bare legge det inn på open office elns... Og det er det Birthe som gjør. Derfor sitter jeg og Camilla her og har ikke peiling på hva vi skla gjøre. Pluss at jeg ikke er helt i form i dag...

Senere i dag skal jeg ikke gjøre NOEN TING. Jeg har iallefall ingen planer.- Renate

Skoleblogging!

HEEEEY

Nå sitter jeg på skolen sammen med Camilla, Madina, Birthe og Stine! Vi har fritime, ingen orker å gå ned i våjen, så da sitter vi her da. Heheh!

Senere skal jeg til Valderøya. Der skal jeg spille fotballkamp, og jeg rekker ikke å dra hjem først en gang... ØNSK OSS LYKKE TIL!


Birthe ♥


- Renate

Hærlich

Hey hey

Nå har jeg akkurat vært på fotballtrening, og det var hærlig! Men nå har mamma og pappa laget taco, så jeg kan ikke blogge så mye. VI BLOGGEST!


google in my heart forever lizzm <3 xoxox

- Renate

 

Effektiv dag

Hei

I dag har jeg vært ganske så effektiv. Men en gang etter frokost, så ryddet jeg og vasket badet. Etter det, ryddet jeg og vasket rommet mitt. Altså, det høres kanskje ikke så mye ut, men det var litt av en jobb! Verken badet eller rommet mitt så ut.... ehe.

Men nå skal jeg gjøre meg klar, så stikker jeg på fotballtrening!

- Renate 

lookbook.nu

Azul By Moussy Vest

Brandy Melville Backless Shirt, Jeans From Http://Www.Kasilworkshop.Com/, Aldo Clog Sandals

Zara Sweater From Www.Zara.Com, Yesstyle Leopard Bag From Www.Yesstyle.Com, Wholesale Dress.Net Wedges From Http://Www.Wholesale Dress.Net/Fashion Cross Wedges Sandals Red G1293605.Html?Union=625

1541328_senza-titolo-1

- Renate

FOTO; Pir

HEI

Her kommer bildene fra en fantastisk bra kveld igår! ♥- Renate

lookbook.nu

Zara Parka From Www.Zara.Com, Wholesale Dress.Net Wedges From Http://Www.Wholesale Dress.Net/Fashion Cross Wedges Sandals Red G1293605.Html?Union=625

Urban Outfitters Short, H&M Jacquet, Topshop Shoes

1537399_dsc_0880

Malo' Sweater, Hollister Shorts, Balenciaga Bag, Timberland Shoes

- Renate

FOTO; Flower power//alle bildene er tatt av meg

Hva synest dere om bildene?

- Renate

Skoleprosjekt ja..

Hei

Nå sitter jeg i stua, skriver på skoledataen min, sliter med noen skole oppgaver og ser på Idol! Jeg ble akkurat ferdig med ett skoleprosjekt om meg selv som heter rett og slett "Meg sjølv." Det går ikke ann å sende til lærerene.............. -.-'

Men jeg får bare prøve, det går vell til slutt. Jeg tviler, men jeg liker å ha en positiv innstilling. hehe

--Renate