august 2012

Allsang på grensen

Hallo

I sommer så var jeg og familien min på allsang på grensen, noe som var utrolig gøy!
Sirkus Eliassen


Alexandra Joner


Hanne Boel


Eldar Vågan og Katrine Moholt


Marion Ravn og Rein Aleksander


Helten ♥


Eldar Vågan

Det var en veldig fin opplevelse, og jeg skal definitivt tilbake!

Har dere vært på allsang på grensen?
Hvilke artister så du?

- Renate

DEL 1 - Oppussingen av rommet mitt

HEI!!!

Jeg kom på at jeg har lovd at jeg skulle lage ett innlegg om det nye rommet mitt! Jeg fikk rommet til lillebroren min, han fikk rommet til tvillingsøsteren min, og hun fikk mitt. Rommet til broren min var lyseblått før oppussingen, men jeg rakk ikke å ta bilde av det før det bare var to vegger igjen som var blå... Men slik så det vertfall ut før vi startet:

Dette soverommet er utrolig lite, det minste i huset. Jeg valgte faktisk å ta dette rommet helt selv, fordi jeg ikke hadde behov for større. Det er mye mindre enn det jeg hadde, men for å være ærlig, så merker jeg det nesten ikke! Jeg står i døren og tar bildet, så dere kan kanskje se at det er veldig lite?

Så malte jeg og pappa veggene BRUNE! Eller mer konkret - macchiato! Jeg elsker den fargen, så jeg er veldig glad for at jeg valgte den tilslutt. Og etter vi hadde malt tre av veggene, var det på tide å legge tapeten på den siste, som ser slik ut:


FINT?!

DEL 2 - innredningen, kommer en annen dag. Jeg har desverre ikke tatt nok bilder til ett innlegg enda, så det kommer kanskje imorgen!

Hva synest dere om det dere har fått sett så langt?
Har dere pusset opp rommet?

- Renate