august 2011

Heyheyhallå

Hei

Dagen på skolen i dag gikk greit. Hadde egentlig veldig vondt i magen da, siden jeg hadde det igår. Men jeg tror heldigvis at det var ingen rundt meg som oppdaget det, da! hehe

Nå har jeg akkurat vært på en herlig fotballtrening i regnet. Var veldig gøy! Og nå sitter jeg med leksene... Det var egentlig ikke så mye som jeg hadde forventet, men vi får bloggest slik at jeg blir fort ferdig! Snakkest ♥- Renate

.Im in.

Jeg er med i en konkurranse her --> http://helensaevik.blogg.no/1314630406_ukens_giveaway_er_.html#comment

Er du med!?

- Renate

Wihuu!

Hei

I dag, så har jeg blogget i 2 år og seks dager! Tiden går kjempe fort... Jeg hadde en laaange pause for lenge siden, og heldigvis var jeg ikke så dum at jeg slettet bloggen! Da hadde jeg seriøst ikke tilgitt meg selv. For bare tenk på hvor mange minner jeg da hadde kastet ut vinduet?

Det var egentlig helt tilfeldig at jeg såg det. Jeg gikk inn på "konto", så sto der 23.august.2009!


eheh, JA, jeg har munnsår. -.-'

Hvor lenge har dere blogget?

- Renate

Du vet det er høst når...

HEI!

Nå har jeg akkurat vært ute og gått rundt huset for å ta bilder. Det pissregna da...Jeg merker veldig at det begynner å bli høst nå, altså! Egentli, så er høsten en av mine favoritt årstider. For da kommer det mange fine farger ute, og fin natur = fine bilder! Pluss at jeg har bursdag! Det gleder jeg meg veldig til. Og du vet det er høst når:


... det bare er noen få pene blomster igjen.


... når de fleste blomstrene ser slik ut,


... og slik ut!


... når været ser for det meste slik ut.


... når slike ekle skapninger søker ly i grillen vår, siden vi ikke bruker den.


... når det henger plommer på trerne!


... når trerne ser slik ut.


... når det regner på mammas pene blomster.


... når alle sneglene kryper frem, slik at jeg kan ta bilde av dem.


... når det henger finfine dråper overalt, som jeg elsker å ta bilde av.


... når jeg tar på meg slike sko ut, bare for å bli våt.


... når det renner dråper av huset vårt hele tiden.

Hva synest dere om bildene?
Liker dere høsten?

- Renate

Thank you!

Hey hey

Nå holdt jeg egentlig å lage ett nytt design. Jeg hadde komt litt i gang, men så lånte mamma dataen min da... heh. Hun greide å legge ned alt jeg holdt på med! Så alt er nå borte... Så da er det bare å begynne på nytt. Essda, da har jeg i alle fall noe å gjøre menst jeg sitter hjemme alikevell!

Jeg har også tatt noen bilder i dag, så kanskje jeg legger de ut senere?

- Renate

lookbook.nu

Gina Tricot Knit, Acne Shorts, H&M Bag

Stradivarius Shirt, Stradivarius Jeans Ultra Slim From Http://Www.Stradivarius.Com/Es/Coleccion/Tejanos/Detalle/3322 Tejano Basico Ultraslim , Zara Shoes, Asos Clutch, Marc By Marc Jacobs Sunglasses

Grey Blazer From Lindex, Shirt From Monki, Bag From Lindex, Leather Shorts From Second Hand

Supertrash Bracelet, H&M Denim Shirt, H&M Bag, Zara Heels, River Island Jeans, H&M Top, Primark Ring

ehehe, JA, jeg er hekta på lookbook.nu!

Hvilket antrekk likte du best?

- Renate

B...L...Æ...H

Hei..

da er jeg så heldig at jeg må sitte hjemme hele dag på grunn av mageverk... NOT. gaah, jeg HATER å sitte hjemme! Jeg hater tanken på å sitte her hjemme og vite at jeg har mange bedre ting å gjøre. Men sånn er livet.

Det kan hende jeg skal prøve meg litt på jobb senere i dag da. Men det er bare om jeg har blitt litt bedre. Jeg håper jeg blir bedre i alle fall, for som sagt; jeg HATER å sitte hjemme og føle at jeg kunne gjort noe!

- Renate

Overnatting!

Hei!

Nå ligger jeg og Nathalie ved siden av hverandre i hver sin seng, og halv sover med hver sin data. Eller, hehe, halv sover ikke akkurat - men er trøtt! Jeg har tilbrakt kvelden min sammen med Karina, Vilde og Nathalie ♥ Karina og Vilde dro for en stund siden da, men jeg skal overnatte!

Men tror ikke det er så lenge til at jeg slenger på meg platen, slår av dataen og sier god natt. Men jeg ser god natt fra bloggen nå da! GOD NATT ♥


heheh, gammelt bilde av Ragnhild, Nathalie og meg!!

Hva har dere gjort i dag da?
Hva har dere gjort i kveld?
Synest dere at jeg blogger for lite i det siste? 

- Renate

lookbook.nu

1519798_post

1520423_hannalookbookapbd

1519728_shoes

1520221_4e58ff8eeddc6c0613005755

Hvilket antrekk likte du best?

- Renate

Stakkars magen min...

Hei!

I dag fikk jeg endelig dataen min på skolen! Så det er bra.

I dag kom jeg og Camilla oss aldri fra Myrvågene... Vi satt og ventet på bussen i timesvis, men den kom aldri. Så Camilla ringte søsteren sin, så kom hun og hentet oss. Hahah, vi var ferdig på skolen i 14:00 tiden, så var vi hjemme i 16:00 tiden... eheh.

Jeg har hatt vondt i magen i hele kveld, så jeg har bare sett på tv. Disney Channel av alle ting... HANNAH MONTANA ♥ hihi..

Vi bloggest!- Renate

You gotta love her, right?

HEEEEY

Dagen på skolen i dag var ganske så interessang! Så tok vi klassebilde i dag også, da. Regner med det ble fint siden vi har så fin klasse! hehe

Har ikke gjort noe ellers i dag, da. Har sitter på rommet mitt og snakket med søsteren min, Karina. Hun har i alle fall koset seg i dag, for hun har vært på matfestivalen i Ålesund sammen med klassen sin. Skulle ønske vi også gjorde noe slikt!

Nå kommer mamma sikkert snart hjem fra butikken, så da skal vi lage vårruller! Senere i kveld skal jeg sikkert kose meg sammen med søsteren min, nå når vi for en gang skyld har fri. Er ikke så mye vi ser av hverandre lenger på dagtid... OG DET ER TRIST.


You gotta love her, right? Forresten, synest dere at vi er mest "tvilling-like" eller "søsken-like"?


Nå har jeg forresten fått vite hva jeg kom inn på på dans! Jeg kom inn på jazzdans på tirsdager sammen med Karina, Nathalie og Ragnhild! Jeg må først se om det går først da, for på tirsdagen har jeg også enten fotballtreninger eller kamper... Men det SKAL gå! DERMEDBASTA.

Men vi bloggest senere!

- Renate

 

lookbook.nu

Shorts From Http://Www.Nativeheart.Bigcartel.Com/Category/Bottoms, Ring From Www.Romwe.Com, Shirt From Http://Theorphansarms.Bigcartel.Com/

New Yorker Bag, H&M GlassesSweater From N Yer, Levis Shorts From Diy, Ray Ban Sunglasses, Converse Shoes

- Renate

Gjetter du riktig får du 3 kommentarer!

Hei!

Ok, jeg kan faktisk ikke noe annet enn å beklage for null blogging igjen. Men det har vært skole, jobb, fotballkamper og you name it. Jeg har faktisk ikke hatt tiden til å blogge. Eller, når jeg har hatt tid, så har jeg ikke orket faktisk...

I dag skal jeg faktisk på kino! Klarer noen å gjette hvilken film jeg skal se? Bare for gøy, så får den som gjetter riktig 3 kommentarer på sin blogg!

Bloggest!


Just because I love you, Magda ♥

- Renate

Hey-Hey-Hey!

Hei!

Sorry for null blogging i det siste, men jeg har følt meg litt slapp... Aner ikke hvorfor. I helga så har jeg, Karina, Camilla og Stine vært i Ulsteinvik på Trebåtfestivalen. Det var kjempe gøy! I dag har jeg og pappa vært på motorsykkeltur. Det var kjempe moro, og vi kjørte til Volda. Vi skulle egentlig ingenting, men vi stoppet en liten tur og kjøpte oss is!

Nå skal jeg til Bø på besøk hos søskenbarnet mitt! Etter det skal jeg på fotballtrening, så vi bloggest.Hva har dere gjort i det siste?

Fun-Fun-Fun!

Hei

Det har vært en fin dag på skolen i dag! Vi spilte Bocca (?) og kubb, grillet og koset oss. Jeg spilte kubb sammen med Camilla, Vilde, Gunn Kristin, Mecca og Anne Lise. Det var gøy! Haha, vi ble aldri ferdige med spillet da. Eller jo, vi ble ferdige, men det var bare fordi Gunn Kristin slo ned kongen med vilje for å bli ferdi! Heheh!

Nå skal jeg mate geitene til Regina siden hun er i syden, så vi bloggest senere!- Renate

Siste dag av sommerferien

HeiHei

Nå er det bare noen timer igjen til skolen begynner igjen, og jeg gleder meg! Jeg kjenner at jeg grur meg litt også da, men jeg gleder meg egentli mest.

Nå skal jeg bare sjekke en siste gang at jeg har alt fikset, så skal jeg legge meg. Må legge frem klær til i morgen også, - (...eheh, litt treig?)

Jeg skal sikkert på KIWI i Myrvåg i morgen også, for den skal åpnest! Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det ser ut, og hvor stort det er også. Den er iallefall den største i regionen!

Men nå må jeg virkelig legge meg. GOD NATT!

Hvor sykt er ikke det ?

Heey

Tenk, i morgen skal jeg begynne på videregående! Hvor sykt er ikke det? Jeg gikk liksom på ungdomsskolen for to måneder siden, og nå skal jeg på videregående.

I dag vet jeg ikke hva jeg skal bruke dagen på. Må iallefall sjekke om jeg har alt jeg trenger til i morgen (..jeg har ikke peiling på hva jeg trenger). Jeg passer lillebror akkurat nå, så jeg skal sikkert leke med han etter på.

Når begynner du på skolen igjen?
Gleder du deg?- Renate

lookbook.nu

1490762__-_

Romwe Loose Blouse From Www.Romwe.Com, Romwe Orange Satchel From Www.Romwe.Com, Thrifted Shorts

1492003_lookbook_160811

Ebay Leo Bag, Cubus Sweater, Asos Trousers, Asos Pointed Toe Heels

Hvilket antrekk likte du best?

- Renate

FOTO; Balloon splash- Renate

Selskapet til Nathalie♥

- Renate

Lookbook.nu

1485443_blog1

Silver Sweater From Www.Romwe.Com, H&M Black Bodycon Skirt, Steve Madden Military Lace Up Booties

Knitted Cardigan From Zara, Self Altered Shorts From Levi Jeans, Flower Headband From Topshop

Topshop Boots, H&M Shorts, Boyfriends Tshirt, Bag Topshop

Paper Plane Scoop Neck From Forever 21, Seafoam/Gold Belt From Goodwill, Pleated White Highwaisted Shorts From Goodwill

Hva likte du best?

- Renate

 

UPDATE

HEI!

Beklager for null blogging. Men jeg har enten ikke vært hjemme, eller så har jeg ikke orket å blogge...

I helga har jeg passet lillebroren min pluss en kompis av han. Så har jeg vært i selskap hos Nathalie, som btw var utrolig koselig! Jeg har bilder der ifra, som jeg tenkte jeg skulle vise dere imorgen. I går syklet jeg og søsteren min på butikken og handlet, så vasset vi i elva og koset oss på kvelden med taco med film og litt sånn... Ikke så veldig innholdsrik dag, egentlig. Heheh

I dag har vi ryddet, laget middag og vasket. Jeg føler meg som den husmora! Så var jeg på trening da. Det var veldig gøy, men jeg hadde kjempe vondt i ribbeina, uten å egentlig vite helt hvorfor..

 I morgen skal jeg begynne å jobbe! Min første dag på jobb. Det skal bli spennende. Gleder meg! Jeg skal jobbe 16:00-20:00.

Vi bloggest i morgen! Nå skal jeg dysje, så skal familien spise vafler siden mamma og pappa kom hjem fra Trondheim for en halv time siden ca.

- Renate

Grilling i fjøraLove you ♥

- Renate

Simsdilla, sa du?

Heey

Grunnen til null blogging i går var fordi jeg, mamma, Karina, tante Ingebjørg og tante Anne var på Moa! Det var kjempe koselig. Da vi kom hjem, gikk jeg rett til datamaskinen min for å spille sims 3. For jeg kjøpte nemlig Sims 3 Generasjoner i går! Heheh, simsdilla sa du?

Senere på kvelden kom Vilde og Camilla ♥ Vi så filmen "Big Momas House"! Heheh, den er så digg. Så dagen i går var veldig koselig!

Senere i dag skal jeg, søsteren min og noen venninner grille. Vet ikke hvor og når ennå, men det kommer bilder! For kameraet mitt skal selfølgelig være med. ♥- Renate

Fin dag

HEI

I dag har jeg vært hos frisøren, der jeg ble fornøyd. Så har jeg fått laks til middag, da ble jeg også veldig fornøyd. Så har jeg vært på en gøy fotballtrening, da ble jeg også fornøyd. Så spiste jeg en bit mørk sjokolade etter treningen, da ble jeg fornøyd. Nå skal jeg dysje, da blir jeg fornøyd.Så dette har alt i alt vært en veldig bra dag! heheheh

I morgen skal jeg, mamma og Karina til Moa! Vi skal shoppe, men vi skal også se på skolen til Karina der hun skal gå neste år, for hun har ikke peiling på hvor den er! Heheh, er en fordel å vite det når man begynner. Som forresten er bare 9 dager til! uff, ferien har gått altfor fort... Men jeg håper på at det blir ett gøyalt år!

VI BLOGGEST

Har du hatt en fin dag?
Hva skal du imorgen?- Renate

lookbook.nu

Only Edge Collection Leather Jacket, H&M Sheered Blouse, Michael Kors Rose Golden Watch, H&M Hareem Pants

American Apparel Grey Cardigan, Levi's Cut Offs From Thrifted, Urban Outfitters Crop Tee, H&M Turquoise Necklace, Urban Outfitters Stockings

Stradivarius Shirt, Blanco Shorts, Ash Sandals, Emporio Armani Sunglasses, Bimba&Lola Bag

Forever 21 Shirt, Vintage Shorts

Zara Sweater, H&M Necklace, Stradivarius Bag, Zara Skinny Jeans, River Island Moccasins, Casio Gold Watch

- Renate

Jeg har vært hos frisøren!

HEEYDet ble egentlig ikke så veldig mye forskjell, bare at det er en del mye kortere! Og det så sunnere ut med en gang. Jeg ble egentlig veldig fornøyd! Hva synest dere?

Jeg har bedre før-etter bilder på kameraet mitt, men jeg har ikke tid til å gjøre det nå. For jeg skal spise middag og skifte, så drar jeg på fotballtrening! Men vi får se i kveld! Ha en fin dag alle sammen!

- Renate

Blæh...

HEI!

.... kill... me... now. Jeg kjeder meg sinnsykt mye! Jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre, og vet ikke hva jeg har lyst til å gjøre heller. Så om noen har idéer til hva jeg kan gjøre, ROP UT! Jeg skulle på en sykkeltur, men da jeg kom ut begynte det og regne som fyy. Og det regner fortsatt... Ikke gøy.

Har dere fint vær i dag da?
Hva bruker dere og gjøre når det ikke er fint vær ute?


I miss you... ♥

- Renate

lookbook.nu

Grandmothers, H&M, Monki

Romwe.Com Shirt, H&M Jewellery, Mizensa Bag

Vintage Cylindar Purse, Feather And Beaded Neclace From Forever 21, Elgin Grandfathers 1957 Watch

Loose Pocket Shirt From Http://Www.Number A.Com/, Cut Off Black Shorts From Http://Www.Number A.Com/, Black Hat From Http://Www.Number A.Com/

Sheer Blouse, Topshop Shorts, Forever 21 Leopard Shoes

Zara Button Down Shirt From Zars, Topshop Fringed Shorts From Topshop Ny, Jc Darian Platform Shoes From Jeffrey Campbell

Black Tunic From Target, Boots From Forever 21

Hvilket antrekk synest dere var kulest eller finest?

- Renate

Jeg lukter mann.

HEI HEI

Nå har jeg og pappa akkurat vært på en biltur med Corevetta til Ulsteinvik! Vi var på Kiwi og handlet og litt sånt... Så besøkte vi onkelen min og søskenbarnet mitt da. Nå er det snart middag, så skal jeg finne på noen sammen med Vilde! Gleder meg sykt, har ikke sett henne på snart en måned ca!

Men siden jeg ikke kan fare noen steder ennå siden det snart er mat, så tenkte jeg og Karina at vi skulle ta innkjøpsbilder! Klærne lukter forresten MANN. Mamma har kjøpt nytt skyllemiddel, og det lukter seriøst manne-parfyme...... HAHAH.

Men nå er det mat, så vi bloggest!Har alle hatt en fin dag!?

- Renate

Nydelig

HALLO

Det er helt nydelig ute i dag! Sol, varmt og fint vær. Så det er ikke lenge til jeg skal rusle meg ut døren. Kanskje jeg skal ta bilder? Har ikke gjort det på en uke nå.. Og det er sykt til å være meg! heheh

Innkjøpene fra ferien min kommer sikkert i dag, også. Så vi bloggest!Har dere fint vær der dere bor?
Hva er deres planer for dagen?

- Renate

Rango og Biler 2

HEISANN

Biler 2 var morsom den! Heheh, men jeg synest egentlig at den første Biler filmen var bedre da. Vi kom hjem i 19:00 tiden, så da laget familien lasagne. Og menst vi spiste den, så vi enda en film! Og den heter "Rango". Har noen av dere sett den? Hahah, den var bra da! Og den var enda bedre bare med tanke på at det er Johnny Depp som har stemmen til Rango. Johnny Depp in my ♥ forever!

Men nå skal jeg legge meg tenkte jeg. Har ikke noen ting og gjøre uansett. Planene for imorgen er ennå ikke lagt, men én ting er sikkert; - jeg gidder ikke og sitte hjemme hele dagen iallefall! Jeg må bare rydde rommet mitt først + pakke helt ut... whoop whoopEr det noen av dere som har sett Rango eller Biler 2?


- Renate

Norway cup over for denne gang...

HALLO

I går kveld kom jeg hjem etter en fantastisk uke i Oslo, på Norway cup! Vi hadde det helt fantastisk ♥ Veldig trist at laget vårt gikk ut med en gang, men G16 laget kom seg helt til kvart finalen i B-sluttspillet, og det var jo super bra! Vi har sett på Regjeringhuset, lagt roser og lys på gresset ved Domkirka , vært på shopping, gått inni, utenfor og oppå Operaen, spilt og sett på kamper, vært på peppes to kvelder og bare koset oss!

Jeg orket ikke å blogge i går, og jeg har ikke bilder heller, for jeg hadde ikke med meg kamera... Men jeg skulle få bilder med Nathalie sa hun, så da får dere se!

Nå skal jeg bare ordne meg og litt, så drar jeg, Karina, Inga-Lill og lillebror på kino for å se Biler 2! Hihi, det skal bli moro! Så vi bloggest senere.

Dette bildet ble tatt i fjord da vi kom til kvart finalen i B-sluttspillet:

mms_img57140
Norway cup 2010

Var noen av dere på Norway cup i år?

- Renate