august 2010

Se hva jeg laget!I sted så kjedet jeg meg så voldsomt, så jeg spurte Karina om vi skulle male. Å det ville hun! Men jeg viste ikke hva jeg skulle/ville male da.. Så jeg malet noe, men det ble så stygt at jeg skulle tørke det bort med ett papir, men så vart det litt fine farger på lerretet at jeg ikke malet noe annet alikevell. Slik ble det;


Jeg laget en bue-lignende-ting oppå, som søsteren og broren min sa lignet på en "S", men det skal ikke vere det da! Så, da vet dere det.

- Hva synest du?


KLEM ♥

Lodd, kort, musikk

Hei !

Jeg, Inga-Lill og Malin satt på Pekas idag å selte lodd. Pizza-lodd. Du kunne vinne pizza på Napoli, men det var kun én som vant på 2 timer! Jaja.. Men det var kjempe gøy!

Og etter vi var ferdige, så var det Karina og Ragnhild som skulle sitte der. Å de holdt meg igjen der en stund til. Så jeg stod bort med innpakkning-bordet eller hva jeg skal kalle det bort med de å laget kort! Haha, jeg tok ingen bilder, så jeg lånte av Ragnhild ( www.ragnhildliavaag.blogg.no ) ;

Frem siden på kortet:


Bak siden på kortet:

Haha! Jeg aner ikke hvordan jeg kom på at jeg skulle lage hjerter å kort til dem. Men det var gøy!

Foresten så har jeg fått dilla på en sang!!


Enrique Iglesias ft. Pitbull - I like it ♥

Enrique Iglesias er så fiiiin! Han ser kjempe ung ut for alderen. Jeg holdt på å få sjokk når jeg fant ut at han er født i 1975, - altså 35 år! Det ser ut som han er noe å 20 kanskje... ? Han er iallefall drit fin ♥ Å ikke minst flink å synge!KLEM ♥

krøller/bølger vs rettet ?

Hallo !

Siden jeg ikke hadde så veldig mye å finne på, så har jeg rettet ut håret mitt. Slik ble resultatet;

FØR:


ETTER:


  - Så hva synest du ?
 -   Ser du forskjell ?
            - Hva synest du var finest ?


KLEM ♥Skole, butikk, filmkveld

HEI !

Idag så har jeg vert på skole. Ikke så veldig mye interresant å fortelle om det egentli. Å så var jeg, Karina, Camilla, Magda, Vilde og Ragnhild på butikken! Vi sykla, faktisk. Det var kjempe gøy ♥ Vi skulle kjøpe godteri og brus å slikt fordi vi skulle på filmkveld med klassen. Men før det så var vi med Magda ♥ Det var så koselig! Vi hoppet på trampoline, danset og mye, mye mer. Hehe ♥

På filmkveld så så vi Romeo og Julie ( Julie? Juliet? ... ) ! Kjempe søt film. Ble nesten litt trist når begge døde ... Jeg hadde faktisk aldri sett den før! Men etter min mening, så synest jeg den var bra. Og Leonardo DiCaprio er ikke så verst for å sei det sånn (!!!!) ♥

Men nå er jeg faktisk trøtt ... Så jeg vurderer å bare gå og legge meg. GOD NATT .


Jeg og Ovidie ♥

KLEM ♥
Renate :)

Random

Hei !

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra fotballkampen.. Og den.. Vil jeg helst ikke snakke om.. hehe (a)
Neida. Å nå så sitter jeg her og venter på at Karina skal bli ferdig på badet. Har sikkert begynt å få grått hår til hun er ferdig! Men ellers så var det greit der. Og Ragnhild HAHA hun kom litt sent til oppvarmingen fordi hun hadde sovnet i huset til faren sin! Haha, så Andrea å de sto å ventet på henne lenge uttafor huset til moren hennes, men så viste det seg at hun ikke var der alikevell. Men hun rakk heldigvis kampen da!


Jeg hadde ingen bilder å legge ut, å siden det bare går and å legge ut bilder jeg har lagt ut før fra arkivet, så slenger jeg ut dette søte bildet av den søte katten min♥
random.

Q: Hva har du gjort idag ?
KLEM ♥

Kamp og Blogg vs Blogg !

Hei !

Nå sitter jeg og gjør lekser .. yaay. Etter det vet jeg ikke hva jeg skal gjør. Vell, jeg kan ikke gjøre så veldig mye da, for vi skal spille fotballkamp idag! Gleder meg. Vi skal spille mot Ørsta.
Og forresten, jeg er med i Blogg vs Blogg på bloggen til en jente som heter  Charlotte! Hun har en kjempe fin blogg som er verdt å stikke innom.Her er linken til Blogg vs Blogg;
http://clbueng.blogg.no/1282502977_meld_deg_p_blogg_vs_b.html
Og her er blogg adressen hennes;
http://clbueng.blogg.no

Jeg skulle egentlig legge ut bilde av henne med link til bloggen hennes og innlegget, men det gjikk ikke denne gangen heller.. Jeg virkelig HATER, hater, HaTeR, haaateeeeer bildeopplasteren !! Hvorfor er det slik !?

Slenger inn en sang jeg da ♥


Seff, - Erik og Kriss ♥

Sånn, da stikker jeg på kamp! Ønsk meg lykke til !? :)

KLEM ♥Flere bilder av dagen i går

HeiHei !

Nå har jeg akkurat ryddet hele rommet mitt å sortert alle klærne mine..  puh.
Men så tømte jeg begge kameraene mine og hadde alle bildene på dataen min. Tro meg, det var IKKE få!! Jeg legger bare ut bilder fra konserten fordi det ikke funket å legge ut noen andre ... Merkelig


ELSKER DEM !! ♥♥♥


Erik og Kriss - Dra tilbake
Det er en sang jeg liker kjempe godt ♥

Q: Liker du Erik og Kriss godt ?
Q: Hvilken sang fra dem liker du best ?

KLEM ♥

Bildene jeg har så langt ..

Hei !

Åå, det var så koselig igår ♥ Først dro jeg, Karina, Ovidie, Andrea, Vilde å Camilla til Vik. Vi dro på mange butikker, men jeg kjøpte meg ingenting.. Så var vi bort på tivoliet å tok én karusell, nemlig - JOKEREN♥ Åh, det var så gøy !!
Etter tivoliet så var vi bort på Napoli å spiste en stor pizza. Haha, vi var ikke akkurat rolige kan du si! Vi vart veldig mette etter den store kebab-pizzaen, men vi greide å komme oss bort til der Erik og Kriss skulle holde gratiskonsert♥ Det var så gøy! Elsker de!! ♥♥♥Jeg har ikke lagt inn bildene jeg tok enda, men jeg har lånt noen av bildene til en venninne så lenge;

Q: Liker du Erik og Kriss ?
Q: Har du vert på konsert med de før ?

KLEM ♥

Nedtuuuur ...

Hei!

Nå som alt var på plass, og busstiden passet for alle, så kom det selfølgelig en nedtur.. Og det var at bussen som vi skulle ta, den går ikke på lørdager. Åååh, lykke... Eller IKKE! Så nå passer selfølgelig ikke den andre busstiden til alle. Men forhåpentligvis så ordner alt seg, noe jeg tror skjer!
Og nå begynte det selfølgelig å regne... hmfr .

:( Liker ikke!

Men det kommer til å bli drit gøy på festivalen !! ♥

KLEM ♥
Ny header

Hallo !

Noen av dere har sikkert sett at jeg har fått ny header ? Ihvertfall så er det søte Nathalie som har laget den♥ ( www.nathaliel.blogg.no ) Anbefaler alle å dra innom denne søte jentas blogg ! Hun skriver kjempe bra, og har mange fine bilder. Og sist men ikke minst, hun lager kjempe fine headere!
TAKK NATHALIE !

Slik ser den da ut;

 Jeg ble i allefall kjempe fornødg!
Q: Hva synest du om mitt nye design?

KLEM ♥Trebåtsfestivalen

Hei !

Idag så skal jeg på Trebåtsfestivalen i Ulsteinvik. Gleder meg ♥
Jeg, Karina, Vilde, Andrea, Camilla og Ovidie skal først dit, å etter vi har vert der en stund, så skal de hitt til oss. Skal bli koselig! Så derfor må vi leige en film også.. Noen forslag ?
Men desverre, så kan det hende at det ikke kommer flere innlegg i kveld, for vi kommer hjem en gang etter klokker 7, så rett hjem hitt. Og da skal jeg ikke vere så usosial at jeg setter meg ned å blogge! Men det kan hende det kommer alikevell. Man vet aldri!
Men jeg skal ihvertfall ta mange bilder. Og da kan jeg sikkert legge de ut i morgen.

Men det kommer sikkert ett innlegg til om noen minutter!

KLEM ♥
Klikkings bildeopplaster ... -.-'

Hei !

Akkurat nå så sitter jeg, Ovidie og Karina på gulvet(ja, gulvet!) og snakker å tar bilder. Hehe ♥
Jeg har ikke så veldig mye å si, så jeg legger heller ut noen bilder for å beskrive hva jeg har gjort på de siste dagene jeg ikke har blogget!Jeg har begynt i 10. klasse! Og har hatt ett penalhus i 3 år.. Og derfor ser det altså slik ut nå!

Åj, gjett hva som skjedde nå ? ...
Bildeopplasteren klikket .. ÅJ! BOMBE ... -.-'
Så da blir det ikke flere bilder akkurat nå .

KLEM ♥Ting fra sverige

HEI !

Akkurat nå, så har jeg ikke så veldig mye å gjøre på, så jeg tok bilder av alle tingene jeg har kjøpt menst jeg har vert borte!


Blå og hvit stripet genser fra en butikk i Sverige

Rosa(ja,rosa!) og grå stripet genser. Denne og den over ble 299,- til sammen

svart protouch tskjorte fra Inter sport kr 199,-

Orange protouch tskjorte fra Inter sport kr 199,-

Grå tskjorte fra H&M ca kr 150,-
Visst du lurer på hva som står der, så står der: "Dance your feet off."

Ny puma skolesekk fra en butikk i Sverige jeg ikke husker hva heter.. kr 349,-

Q: Hva likte du best ?

KLEM ♥

Siste dagen av sommerferien... OG DEN MÅ NYTEST !!!

Hei!

Nå så har jeg nettopp kommet hjem og spist middag. Nå sitter jeg her og slapper av. Jeg, Karina, Vilde og Andrea har vert på Pekas! Vi kjøpte is og brus, så satte vi oss inni ett telt der de seller stoler, sofaer... bord ?
Vi hadde det kjempe koselig! Men desverre så tok jeg ikke med meg kamera.. Hehe. Typisk meg !! Skal prøve å skjerpe meg ..


Så jeg bare slengte inn ett random bilde av meg..

KLEM ♥
Litt av min sommer

HeiHei !

Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget! Men grunnen til det er fordi jeg har vert på Norway cup, Sverige, og i Trøndelag på besøk til familie.
På norway cup kom vi til B-sluttspillet! Vi gjorde det faktisk veldig bra! Resultatene var:
1. kamp: Vi tapte 4-1..
2. kamp: Vi vant 3-0 ♥
3. kamp: Det vart 0-0 !
4. kamp: Vi vant 1-0 ♥
5. kamp: Vi tapte 2-1 .Jeg har andre bilder av Norway cup, jeg har bare ikke lagt dem inn på dataen ennå! Norway cup var digg ♥

Dagen etter Norway cup dro jeg og resten av familien min til Sverige! Vi dro til Mora. Det var en veldig fin camping plass. Vi dro også til Leksand sommerland. Det er ett stort badeland.

Bilde tatt fra google

Noen bilder fra ferieturen min:Jeg husker ikke hva han heter, men han hadde visst vunnet en talentkonkurranse i Sverige. Og han var drit flink! Han var på ett utested der vi var.

Testing med kameraet mitt. Haha, det er en stor bru


Haha ♥
Karina og jeg i huset til bestemor ♥

Broren min som står og ser ut over utsikten på utsikten(plassen heter utsikten)

Karina på utsikten. PENT bilde ikke sant !? ♥ Jeg tror dette var det siste bildet jeg tok siste kvelden vi var på ferietur.

Så dette var altså litt av min ferie. Sola kom fram av og til, men jeg skulle ønske den var der oftere.. Men ellers var ferien helt topp ♥ Men imorgen, så begynner skolen igjen. Jeg gruer meg til masse lekser og å stå opp tidlig, men det skal bli gøy å se igjen alle vennene mine igjen! ♥
Q: Hvordan har din ferie vert ?
Q: Likte du bildene ?

KLEM ♥