juni 2011

Hallo

Heey

Beklager for null blogging i dag. Jeg har bare vært hjemme i dag også, og jeg har ikke orket å gjøre noen ting. Jeg har vært slapp og sliten, uten å vite hvorfor... Skikkelig irriterende. Skal sikkert til Magda i kveld da, så det blir kos!

VELDIG random bilde.

- Renate

FOTO; Corvette

Desse bildene er uredigerteHva synest dere!?

- Renate

Elskelig Corvette!

Hva har jeg gjort i dag?

Ikke så mye egentlig.. Har passet lillebror som vanlig. Mamma å pappa er jo i Bergen. Men de kom hjem i hall 5 tiden da! Med den nye bilen ♥ Har ikke rukket å tatt bilder av den ennå, pappa måtte jo så klaaart polere den først! Hahah, han er søt han.

Jeg har vell egentlig bare lekt med bror i dag. Og da pappa å mamma kom, så tok pappa med seg meg på en kjøre tur. Vi dro til Hareid, så til Ulsteinvik. Vi var også innom onkel og naboer, men var ikke der så lenge. Gøy var det iallefall! Bilen er forresten en Corvette.

Hva har dere gjort i dag da?
Hatt en fin dag?Nå skal jeg og familien snart grille, så det blir kos ♥

KLEM!
- Renate


PS; IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN --HER--

Vaskekjærringa 2

Hallo

I dag stod jeg opp ganske tidlig. Dagen begynte med å lage god frokost til meg og lillebroren min, og deretter se på en film sammen med han. Etter det begynte jeg med engang å rydde hele huset... Jeg hadde ikke noe bedre å finne på, så jeg tenkte jeg skulle gjøre mamma og pappa glad til de kommer hjem fra Bergen! Og forresten ja, mamma å pappa er i Bergen å henter ny bil, og den er ! Kommer sikkert til å ta bilde av den og vise dere.

Nå sitter jeg i sofaen og spiser is. Jeg og bror var ute å spilte fotball, men så begynte det plutselig å regne! Teeit. Det var 26 grader da vi stod opp i dag, + en strålende sol. Hva skjedde liksom?

Hva har dere gjort i dag, da?

- Renate


PS; IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN --HER--

Lyse striper or not?

Hei!

Jeg sitter å vurderer om jeg skal stripe håret mitt eller ikke... Har litt lyst, men jeg vet ikke. Jeg har også lyst til å stripe det i forskjellige bruntoner, men jeg vil ikke at det skal koste allverden heller. What should I do?
Dette bildet er tatt i mai, og her ser dere at jeg egentlig har ganske så lyst hår fra før... Men jeg vet ikke hva jeg vil! Jeg står til høyre forresten. If you did not know!

Hva tror dere hadde vært finest? - Lyse striper, eller forskjellige bruntoner?

- Renate

Hjemme igjen!

Hei

Nå har jeg og søskene mine akkurat kommet hjem fra jonsok feiringen! Vi hadde det kjempe koselig, og der var mange av vennene våre. Jeg glemte heelt av kameraet mitt da, men Karina tok det med. Så når hun har lagt inn bildene skal hun sende de til meg, og da får dere se dem. Det var jeg som tok meste parten av bildene da så, heheh!Har dere hatt en fin dag?

- Renate

Jonsok feiring

HEEI

Nå har jeg og søskene mine akkurat sett en film som heter "Spy next door". Den var faktisk kjempe bra! Nå skal jeg snart rydde litt i huset, pakke grillmat ned i en sekk, så skal vi ned i fjøra å grille. Det skal bli kos! ♥

Hva gjør dere?
Hva skal dere gjøre i kveld?

- Renate

10 ting du ikke vet om meg

 1. Jeg drikker alt med skje
 2. Jeg får frysninger av applaus
 3. Jeg har en tvillingsøster, vi er ganske så ulike
 4. Når jeg er nervøs, så prater jeg som en foss! Jeg er ikke stille ett sekund
 5. Jeg gråter veldig skjeldent.
 6. Jeg elsker å ta bilder, danse og spille fotball. Jeg elsker å trene!
 7. Jeg er ikke kresen i det hele tatt!
 8. Jeg får ca alltid 4 i fag på skolen.
 9. Jeg drømmer om å bli designer, fotograf, stylist eller ingenør
 10. Jeg hater å bruke mine egne penger....

Var det noe dere ikke visste om meg?- Renate

FOTO; Flere blinkskudd av pus

Hei alle sammen!

Planen i dag er vell ca den samme som den har vært resten av uken. Og det er å passe lillebroren min. Siden det blir feiring av jonsok i dag, så skal vi pakke med oss litt grillmat og dra ned i fjøra. Håper vi får det koselig selv om været ikke er heelt på topp...

Hva skal dere gjøre i dag da?

- Renate


PS; IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN --HER--

Max Manus

Hei

Nå holder jeg på å se Max Manus! Har sett den ca to ganger før, men skader ikke å se den en gang til. Synest den er ganske bra!


//google.no

Ser dere på det?

- Renate

JIPPIII!!!!

HEEII

Jeg er kjempe glad nå!! Og det er fordi jeg fikk ett brev i posten om at jeg får av gipsen den 12. juli! Det er ikke så veldig lenge til. Og tiden går fort nå når det er sommer! Blæh. Etter de første 3 timene med gips, så var jeg dritt lei. Synest synd på de som må gå lengre enn 5 uker... Jeg må gå i 5 uker, og akkurat i dag faktisk, så har jeg hatt gipsen i 2 uker allerede! 

Skal bli deilig å kunne bruke hånden igjen, og det skal bli enda deiligere å faktisk få BADE i sommerværet. Hvor lenge måtte dere ha gips når dere hadde det? (haha, OM dere har hatt da ofc...)

- Renate

Bestemt meg!

Hey heyy

Jeg har bestemt meg for at jeg skal avslutte spørsmålsrunden --her-- om akkurat én uke. Altså, på fredag neste uke. Jeg tar det sikkert en annen dag neste uke om det ikke passer på fredagen. Men vi får se!

- Renate

"Vinn H&M gavekort til 1500kr!"

Hallo

Jeg er med i en konkurranse om å vinne gavekort på denne bloggen!

Bli med da?
- Renate

"Dagens vil ha!"

Cupcakes!! ♥

Alle bildene er lånt fra http://passion4baking.com (Trykker du på det siste bildet, får du opp oppskriften!)

Hva er DIN "dagens vil ha?"

Vaskekjærringa

Heey

Jeg er syk.

Neida, jeg er ikke det! Men skulle nesten trodd jeg var det, for jeg har akkurat ryddet, vasket, støvesugd og skiftet på sengen min og tørket støv på hele rommet mitt. Jeg holdt på i ca to timer, men det var egentlig bare godt å få det gjort. Det var ikke planlagt at jeg skulle gjøre det i dag engang... WOW, jeg må virkelig være syk!

Det var litt gøy da, for Karina satt der hele tiden og leste høyt alt det pinlige jeg hadde skrevet i de eldgamle dagbøkene mine! Hahah, det var syykt moro å lese dem igjen altså...!- Renate 


PS: IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN --HER--

Oppdaget noe...

Hei

Jeg oppdaget her for litt siden at min tvillingsøster har ett heeelt spessielt talent innen musikkbransjen. Just look:Hahah, vi var ute å tok bilder, så var jeg litt forran henne. Så plutselig hører jeg mange rare, høye, pipe lyder bak meg. Så snudde jeg meg, og der står hun å spiller på løvetann! hahahah, søtaa ♥

- Renate


PS:  IKKE GLEM SPØRSMÅLSRUNDEN MIN --HER--

Spørsmålsrunde

Heey

I forrige innlegg, så skrev jeg at jeg nesten ikke har hatt spørsålsrunder. Og da kom jeg på,"hvorfor ikke ha det nå?" Jeg har fått en del flere lesere i det siste, og det er sikkert ikke så mange som vet så mye om meg?  Da setter jeg i gang spørsmålsrunden nå, så får vi se hvor lenge den holder på.

Har du noen spørsmål til meg?- Renate

Fikk ett spørsmål

HEI

Tenkte jeg skulle svare på ett spørsmål jeg akkurat fikk! Spørsmålet var: "Hvilke blogger leser du?"

Dette spørsmålet får jeg hver gang jeg har spørsmålsrunde (som ikke er ofte), og da har jeg sagt at det varierer. Pluss at det er mange som jeg titter innom nå og da for å se oppdateringer, men som jeg ikke leser fast. Men her er de jeg leser helt fast;

http://sofiesund.com

http://mne.blogg.no

http://andreabadendyck.blogg.no

 

http://karinajohanseen.blogg.no

http://maaalla.blogg.no

http://nathaliel.blogg.no

http://maxmamma.blogg.no

http://siljemilf.blogg.no

 

http://gunnnis.blogg.no

http://tcmn.blogg.no

http://tuvaw.blogg.no

http://caarlsson.blogg.no/

http://marenviks.blogg.no/

http://kjendistegneren.blogg.no/

http://ruth09.blogg.no

http://kar.blogg.no

http://gladmor.blogg.no

... dette her er bare noen av de jeg er innom hver dag! Håper jeg ikke glemte noen...

Leser du noen av desse bloggene her?
Glemte jeg noen?

- Renate

Msn-spill

Halla

Nå har jeg og lillebroren min akkurat spilt en haug med spill på msn! Han lånte msn'en til søsteren min siden han ikke har en egen. Og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Er ikke helt i form, er slapp og har vondt i halsen... Får bare krysse fingrene for at jeg ikke får feber eller lignende!Hva har dere gjort i dag da?
Har dere noen planer for i kveld?

- Renate

FOTO; fleursTycks?

- Renate

Konkurranse!

HEI

Jeg er med i en konkurranse på Solveig Kristine sin blogg, konkurranseinnlegget finner du her. Det du kan vinne er en stor cewe fotobok fra Japan Photo! (link)

Reglene for konkurransen er slik:

 • Du må ha tatt bildet selv
 • Du kan delta med to bilder
 • Redigering er lov, men ikke overdriv

Jeg deltar med desse to bildene:

Er du med?
Bra premie eller hva!?

- Renate

FOTO; I love...

... MY SHOES!

- Renate

FOTO; Summer

Summer - it's all about the colors ♥


Det ble veldig mange bilder, butwhatever :)

Hva synest dere om bildene?
Hva elsker dere mest ved sommeren?

- Renate

FOTO; Blinkskudd av pusElsker deg, Kitsi ♥

Har dere dyr?
Hvilket?

- Renate

Vilde's crib

HEII

I går var jeg, Karina, Camilla, Vilde og Nathalie i ulsteinvik! Vi kjøpte inn ingridienser til muffisene vi skulle lage etter vi hadde vært der, så shoppet vi etter på. Jeg kjøpte to topper, begge var like bare forskjellige størrelser og farger. Kan sikkert vise dere de engang.

Da vi kom hjem til Vilde, kom Magda også. Vi lagde sitron og valmuefrø-muffins, faktisk! Hadde aldri smakt det, men det var faktisk utrolig godt! Muffinsene var ganske sure, og vi brukte bare tre av fem sitroner nedi. Lurer på hvor sure de hadde vært om vi hadde tatt alle! heheh

Vi spilte mange kortspill og koset oss veldig lenge utover kvelden. ♥Love you all ♥

- Renate

Skulle egentlig...

Hallo

Nå sitter jeg på stua sammen med lillebroren min. Det er kjempe fint vær ute, så vi stikker sikkert snart ut og koser oss. Jeg skulle egentlig begynne å jobbe i dag, men jeg fikk ikke på grunn av en stygg-brukket-hånd... blæh

Men da har jeg iallefall fri da! GOD SOMMER, ALLE!Ha en fin dag!

- Renate

bra kveld og yoghurt (haha)

Heey

Det ble en kjempe koselig kveld, untatt at bildevisningen med bilder fra alle de tre årene ikke fungerte.. Det var veldig trist. Men det ble en minnerik kveld allikevell.

Glemte helt å ta bilder da dom så jeg er, men pappaen til en i klassen skulle sende bilder han tok, for han tok veldig mange. Så når han har sendt de, så skal dere sikkert få se dem! Pappa tok ett da, men det vart ikke så bra. Heheh, bare ett bilde der vi danser, så alt er liksom i bevegelse, og mange som står bak vises ikke...

Men nå skal jeg diskutere på msn + spise yoghurt, så vi bloggest! (haha)- Renate

Glad i dere alle!

Hallo

Nå er det ikke lenge til jeg drar ut på skolen for ha siste "klassefesten" sammen men verdens BESTE klasse! Jeg kommer til å savne denne gjengen så mye, og det blir utrolig trist å ta farvell med dem.... Så denne kvelden skal bli veldig spesiell og morsom. Og så klart skal vi ha det kjempe koselig. Glad i dere alle sammen ♥


♥

Nå må jeg gjøre meg helt klar, så vi bloggest!

- Renate

Sykehuset

Hei

Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem fra sykehuset... Jeg skulle inn og ta røntgen av hånden min igjen for å få vite om alt var slik det skulle. OG DET VAR DET! Men herreguuuud,  vi hatt i nesten TO timer og ventet på å få komme inn! Det er veldig lenge synest jeg...

Nå sitter jeg i stua å spiser krone-is, skal snart lage middag til pappa kommer hjem. Men jeg lurer på en ting; Når dere klikker dere inn på bloggen min, kommer headeren og bildene veldig sent frem? Plis svar på dette spørsmålet! :)- Renate

Nytt design

HALLO

Nå har jeg endelig fått nytt design igjen, og denne gangen ble jeg kjempe fornøyd! Headeren kunne kanskje ha vært litt mindre, men det kan jeg jo fikse på senere.

Men nå lurer jeg på hva dere synest?

Jeg kjenner faktisk at jeg fikk masse bloggelyst av det nye designet. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg bare fikk ett litt blogge-kick eller hva jeg skal kalle det! heheh...- Renate

design; http://carolinemaria.blogg.no

Innkjøp

Her er innkjøpene fra helgen. Kjøpte ikke så mye, men jeg er fornøyd med det lille jeg faktisk kjøpte!Uglesmykke
Blomstertopp
Converse sko

Tycks?

- Renate

HYTTETUR

Hei!

Nå har jeg lagt bildene på dataen, så nå får dere se dem.


Dette er på morgenen da vi satt på hurtigbåten på veg til Ålesund - Karina ( karinajohanseen.blogg.no ) ♥


Nathalie ( nathaliel.blogg.no )


Still on the boat


Ben & Jerry's - Half baked ♥
Vi vasset i en breelv som var så kald at vi fikk vondt i føttene!Movie-niiight!


Bordnummer på en suuuper koselig kai-kafè ♥


Mmmm ♥


Kai-kafèen ♥
Usminket på morgenen yeeh.


Vi spilte kort på veien! hihih ...


Vi satt på dette rommet i dag i to timer og ventet på bussen som skulle gå til Ålesund. Der var heldigvis tv med mange bra kanaler + voice (♥) og maaange brettspill! Så det var noen korte og gøye timer.


Jeg kjøpte meg converse skoooo! love them ♥

Hva synest dere om bildene?

- Renate

Home!

Hallo

Nå er det ikke lenge siden jeg kom hjem etter en kjempe koselig og morsom hyttetur. Jeg har ikke fått lagt inn bildene på dataen ennå, så det blir ikke bilder nå. Jeg tenkte bare jeg skulle si at jeg er hjemme, og da blir det mer blogging!

Har dere hatt en fin helg?

- Renate

Jeg gleder meg til i morgen!

HEII

Jeg gleder meg til i morgen, for da drar denne skapningen: ...... på hyttetur sammen med denne nydelige skapningen ♥: ...... og denne nydelige skapningen ♥: ...Jeg gleder meg. Blir sikkert kjempe gøy!

- Renate

"Dagens vil ha!"

http://weheartit.com

Tumblr_lmlcjydavq1qh3k5ko1_500_large

2637235437_609a416e66_z_large

Dog_ii_by_jeni_cek_large

Golden Retriver valp! hihihih ♥ Jeg har syykt lyst på hund...

Har dere hund?
Hvilken rase?

- Renate

Glad i deg, lillevenn!

Heeei

Nå passer jeg og søsteren min søskenbarnet vårt, Jonas! Han er verdens søteste ♥ Vi har akkurat matet han, så nå ligger han mett og god i fanget og ser på "tøfferud". Glad i deg, lillevenn ♥


Bruker dere å passe små barn?
Liker dere det?

- Renate

Nydelig dagHar dere hatt en fin dag?
- Renate

Guess what?!

Heej hej

Gjett hva? Når jeg stod opp i dag, så skinte sola i vinduet mitt! Det var hærlig det. Så nå håper jeg bare at sola kommer frem igjen senere på dagen.

Senere i dag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men jeg finner vell på noe moro! Har lyst til å bade, men det kan jeg jo ikke... Men det finst flere gøye ting å gjøre!Hva skal dere gjøre i dag da?
Har dere fint vær?

- Renate

Movie-niiight!

Hallo

Nå skal jeg se en film som heter: "The Women" sammen med søsteren min og mamma ♥ Det blir kos!Så vi bloggest i morgen!
- Renate

"Dagens vil ha!"

Favim.com-894_large

Tumblr_lkild8enso1qjn4vfo1_500_large
http://weheartit.com

Blomster-print kjole! ♥

Hva er din "dagens vil ha?"
- Renate

FOTO; Beautiful flowers

Hei heiDet var litt vanskelig å ta bildene med én hånd, så de er tatt med auto-fokus.

Og forresten, jeg beklager for så mange klage innlegg i det siste, men jeg har vært drit sur ganske lenge siden det er vondt. Det verker liksom hele tiden, og da er det kanskje ikke så rart at jeg syter menst jeg blogger? Jeg håper dere forstår, og jeg lover det ikke skal komme flere slike innlegg... ok?

- Renate

What to do?

Hallo


Nå har jeg akkurat spist middag, og nå aner jeg ikke hva jeg skal finne på... Nå får jeg ikke tak i Camilla eller Magda, so i dont know what to dooo :p

Hva skal dere gjøre i dag?
- Renate

Vet ikke ennå!

HEI

I dag har jeg ikke gjort så mye. Har kleia noe sinnsykt under gipsen, så jeg har prøvd med strikkepinner! Tørte ikke stikke den langt inn jeg da... heh.

Senere i dag skal jeg finne på noe sammen med Camilla og kanskje Magda (svar på mobilen din, søtaa!!), så skal vi..ehm, vet ikke ennå. Eller så skal vi vell kanskje til Stine. Heheh, jeg vet ikke ennå!


Hihihi, love you ♥

- Renate

Ett bilde sier mer enn 1000 ord...

Dette bilder forklarer hva jeg synest om å ha en brukket hånd;

..........................

- Renate

Må ha hjelp...

Hei

Nå skal jeg legge broren min, så skal jeg dope meg selv ned på smertestillende, så skal jeg selv legge meg... Blir sikkert litt vanskelig, for føler meg verre enn i går kveld faktisk. Det er forresten sykt vanskelig å gjøre alt med bare én hånd! Jeg skriver med en hånd, jeg må ha hjelp til å kle på meg, hjelp til å fylle på drikke, noen andre må vaske håret til meg, jeg greier ikke å svelge vanlige tabletter, så noen må alltid dele dem i to, og mye annet styr. Jeg må ha hjelp til alt!... Haha, synest synd på min familie, og det kommer sikkert til å være slik i de neste 5 ukene.. Eller, jeg kommer vell til å bli litt bedre i hånden etterhvert, men vi får se!

GOD NATT, SØTE LESERE! ♥- Renate

Koselig kveld

Hei

Nå skal jeg og Karina kose oss med film, potetgull og dipp ♥ Så vi bloggest!Hva skal dere gjøre i kveld?
- Renate

VONDT!? ja.

HALLO

Uff, det er vondt å ha en brukket hånd altså! Det verker liksom hele tiden... Det verker i tommelen og i håndleddet nedenfor tommelen. Skikkelig ubehagelig!

Har dere brukket noe før?
Synest dere det var/er vondt?

- Renate

FOTO; Something beautiful


Karina ♥

- Renate

Perfect...

Ja, som jeg sa i går; Jeg har brukket hånden.... Slik skjedde det:

Tidligere på dagen, så pakket jeg ned fotballklær, dysje ting, kameraet mitt, klær til konserten og var helt klar til denne dagen som skulle bli helt konge. Så dro jeg på fotballkampen.... Jeg spilte litt, men så skjedde det. Jeg datt rett på hånden, og plutselig kunne jeg ikke røre den. Jeg fikk veldig sjokk, for jeg kom meg ikke opp uten at noen hjelpte meg... Herregud, har ikke grått så mye på lenge!!

Jeg satt på benken til mamma kom, og vi dro rett på legevakten i Myrvåg for å sjekke om den var brukket. Der satt vi i 1 og en halv time (!!!) og ventet på å få komme inn. Det første legen sa etter å tatt på den to ganger, det var: "Jeg tror nok jeg må sende deg til Volda for å ta røtngen..." Så det gjorde vi...

Det var driiiit vondt å ta røntgen, for han mannen skulle jo vri hånden min hele tiden! Menst jeg ville helst at den skulle ligge helt stille... Og jeg var egentlig forberedt på å høre: "Den er bare veldig forstuet, så du må ha litt bandarse på..." Men NEIDAAA, han kom og sa: "Du har ett lite brudd i håndleddet..." YAY.

Så da fikk jeg gips på og fikk dra hjem. Mamma oppdaget selfølgelig en veldig ironisk ting da legen gipsa meg da... Det var at jeg hadde draktnummer 13, og det var fredag!  heheh.. Tok dere den?

Men jaa... Slik gikk det altså føre seg. Det ble ikke noe tivoli på meg, ikke noe Erik&Kriss konsert, men gips i 5 uker. Gleder meg. Får ikke til å ta på meg BHen selv engang!! lol

Wohoo....
- Renate

brukket ...

Sorry for null blogging i dag, men jeg har brukket hånden... OPPDATERER DERE I MORGEN!!! ;)

 

FOTO; I love you

Jeg hadde en helt fantastisk dag i går! Her er beviset;Elsker dere ♥

- Renate

What to dooo??

HEYI dag har jeg ikke gjort noen ting... Jeg har kjedet meg syykt mye. Jeg hadde lyst ut, men hva ser jeg da? Jo, regn-regn-regn. Og atter REGN. Blææh. Nei, sommerværet har ikke kommer til Herøy ennå for å si det sånn...

Så jeg har ikke peiling på hva jeg skal gjøre i dag, ennå. Hva skal dere gjøre i dag?- Renate

IT'S SUMMER BABYYYYY

HEEEI

Nå er jeg ferdig med muntlig eksamen, og jeg tror det gikk bra! Var veldig nervøs da, så jeg glemte kanskje å si litt og rotet litte grann.. Men bortsett fra det, så gikk det sikkert helt fint! Jeg svarte på alle spørsmålene jeg fikk, selvom sensor stilte litt ekle spørsmål av og til. Nå gjenstår det bare å se hva karakter jeg fikk når jeg drar tilbake til skolen i 3 tiden. 

Nå er jeg hos Stine, og vi ser på tv. Jeg er kjempe glad jeg har en god venninne som bor litt nært, for vist ikke hadde jeg sittet på skolen nå og ventet til klokken hadde blitt halv 4 kanskje, SÅ kunne jeg dratt hjem. Men vi skal vente her!

Men HALLO!? DET ER SOMMERFERIE! HVOR DIGG ER IKKE DET DA?!! FYY, det skal bli så BRAA!! ♥

Har dere sommerferie?
Har dere hatt muntlig? Gikk det bra?

- Renate 

STUDENTEN SJÆL JAH 8-)

Hei!

Nå har jeg holdt på i hele dag igjen med eksamen. Det er ikke alt som sitter helt inne ennå, men selve presentasjonen er jeg fornøyd med. Men så skal jeg presentere i 10 minutt, og få spørsmål i 20 minutter... Men hva i alle dager skal de spørre meg om i 20 MINUTTER da?!? Det betyr jo at jeg må vite en god del mer enn jeg hadde tenkt. Men men, det får gå som det går, og jeg skal gjøre mitt beste. Det kan ikke gjøres bedre enn mitt beste!

Har noen av dere hærlige leserene mine lyst til å ønske meg lykke til så jeg blir i bedre humør? ♥

Men nå må jeg lese til siste innspurt, så vi snakkest!!

- Renate


Hvordan ser det ut rundt meg akkurat nå?


Rotete? NEEEEIDAAAA

Jeg holder på med eksamen styr, og etter å ha vært på samtale-styr sammen med faglæreren min, så fant jeg ut; "Hey, jeg har jo gjort noe helt feil jo!" Drit surt etter å ha sitter 8 timer i strekk i går + at jeg må sikkert sitte like lenge i dag... blæææ. Gleder meg sykt til alt er ferdig i morgen!! Jeg får vell bare improvisere om jeg har glemt å tatt med noe eller no'sånt....

Tenk da, jeg er ferdig me 10 ÅR på skolen i morgen. Klokken 11:30, så er jeg ferdig. HELT FERDIG. Og da starter sommerferien med at jeg, Karina, Vilde og Nathalie skal på hyttetur ♥ Gleder meg sykt mye!

- Renate

Nå stikker jeg!

HEEEEEEIII

Nå drar jeg snart på skolen for slik samtalegreier for i morgen, så vi bloggest senere!
- Renate


"Jeg fant, jeg fant!"

HAHAH, jeg fant mange gamle headere som jeg har hatt opp gjennom årene jeg har blogget, og jeg har nå tenkt å dele noen av dem med dere:

Jeg likte den siste da, men det kan være fordi det er den eneste jeg ikke har laget selv... haha. Den er laget av en av mine beste venner, Nathalie Madelén, som står bak bloggen nathaliel.blogg.no. Det er hun som har laget den headeren jeg har nå også, og hun er kjempe flink!

Men nå er det ikke lenge til jeg går og legger meg... Er kjempe sliten av å ha forberedt meg til eksamen i 8 timer strekk ca! Det er lenge nok i gangen for meg, og nå har jeg kjempe vodt i nakken og i ryggen. I morgen skal jeg på skolen klokken 10:15 tror jeg for slik samtaletid sammen med faglærer i norsk, så da trenger jeg heldigvis ikke å stå opp så altfor tidlig!

GOD NATT!
- Renate

"Side by side..."

 

 

♥

- Renate -

Hvilken presentasjonsform skal jeg bruke...?

HEI

I dag har jeg vært kjempe effektiv, og jeg er snart ferdig med å samle nok informasjon til å bygge opp den muntlige oppgaven min! Det eneste jeg sliter med nå, det er å finne ut hvilken presentasjonsform jeg skal bruke... Jeg har egentlig ikke lyst til å bruke PowerPoint siden jeg ikke er noe flink til det, + at det er sikkert mange andre som skal bruke det. Jeg har lyst til å finne på noe kreativt som ingen andre har, men jeg vet bare ikke hva... Har dere noen forslag til meg?

Jeg skal se hva jeg finner her hjemme til å lage en bra presentasjon, men vist jeg ikke finner noe må jeg vell bare bruke PowerPoint da...

Tudeluuu
- Renate

Muntlig som står for tur!

HEI

Nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha gått i regnet.... Jeg er helt tørr og fryser ikke. Neejdaa.....

Jeg var ikke så altfor lenge på skolen idag, for vi fikk vite hva vi kom opp i i muntlig. Jeg fikk norsk igjen! Vet ikke helt om jeg er like glad for at jeg kom opp i norsk muntlig, som det jeg var da jeg fikk vite at jeg skulle ha norsk skriflig... Men men, jeg får bare det beste ut av det, og håpe på en bra presentasjon og karakter! Wish me good luck?

Men nå må jeg virkelig begynne, for jeg vet ikke hvordan jeg skal presentere det engang... + at jeg har bare 48 timer. Men nå; IKKE DET EN GANG. help meee....


peeent...... -.-'

Hva kom du opp i?
- Renate

Oppramsing av min dag!

Hej hej

Dagen i dag har gått slik: Først var jeg, lillebror, mamma og pappa på fotballcup i fosnavåg for å se på lillebroren min spille. Det var kjempe morsomt å se på, og det er skikkelig gøy å se hvor mye futt det er i en så liten gjeng, altså! Når de var ferdige så dro vi og kjøpte is. Halve isen greide jeg jo selfølgelig å miste i bilsetet, men det var ingen overraskelse siden det var meg...

SÅ dro vi hjem, laget middag, spiste, så slappet jeg av. Jeg er syk fortsatt, så det er jo koselig å tenke på siden jeg har muntlig på onsdag... tett og nesten ingen stemme = good luck! Men jeg regner med det går bra da, for da har jeg jo noe å skylde på om alt går rett i dass! Etter jeg hadde slappet av, slappet jeg av mer. Heh... Eller, jeg så en film siden jeg ikke kunne dra på fotballtrening, så jeg så The Backup Plan ♥ Love it! Anbefaler den på det sterkeste!!!

Og så kom jeg på at jeg hadde glemt noe skolearbeid til muntlig jah... Jeg hadde nemlig glemt å lage en bokmelding! Men det gikk fort da, for jeg elsker den boken, så det gikk greit. Jeg skrev 8 sider med bokmelding på 20 minutter. Men NÅÅ skal jeg legge meg, for jeg holder på å dø av hodeverken min.

Sorry for langt innlegg som ingen gidder å lese. hadeHva har dere gjort i dag?
- Renate

Fotball er livet!

Hallo

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra cuppen lillebroren min var på. De spilte kjempe bra! Jeg tok en del bilder, men har ikke fått lagt dem inn ennå. Lillebroren min har til og med fått trikset sammen med en av norges beste triksere! Gjett om det var stas da. Jeg fikk snakket litt med han jeg også, så det var moro.

Jeg er forresten fortsatt syk, men jeg fikk bli med i dag likevell. Orket ikke å være hjemme.... Og nå skal jeg kanskje ut, eller hjelpe til med middagen. Har ikke bestemt meg om jeg skal være englebarn eller djevelunge i dag :p Neidaa....


google - Dette er profftrikseren, Tobias Brandal Busæt

Har dere hatt en fin dag !?
- Renate

FOTO; Bubbles

Hallo

Jeg er syk i dag... Men jeg har allikevell jobbet ute sammen med søskene mine og pappa, gått en tur sammen med Karina, og tatt mange bilder. Så har jeg slappet av da... Men det er skikkelig irriterendes at det er lørdag, for vi har hatt pizza - smakte ingenting. Jeg har spist sjokolade - smakte ingenting. Jeg har drikket brus - smakte absulutt ingenting... Og nå sitter jeg å spiser sjokolade igjen, men hva er vitsen?

Her er noen bilder jeg og Karina tok for noen uker siden;


foto; Renate - naatee.blogg.no - sony alfa 500

Hva synest dere?
Hva har dere gjort i dag?
- Renate


FOTO; Juni 04062011
Renate - naatee.blogg.no - Sony alfa 500

- Renate

Hva mener dere?

Hei

Nå drar jeg snart til min kjære Magda, sammen med mine kjære jenter ♥
Så vi bloggest senere! Jeg beklager forresten for at det har blitt endel slike innlegg i det siste, der jeg sier: "Nå drar jeg, hadeeee!", så setter jeg sammen fire webcam-bilder, så er innlegget ferdig. Men men, jeg for prøve å fikse på det! Lenge siden jeg har lagt ut bilder jeg har tatt også, og det er litt trist... Synest jeg da! Vet ikke hva dere mener?

Hva mener dere egentlig om bloggingen min i det siste?

- Renate

Fotballtrening nå!

Hallo

Til tross for at det er juni, så har vi ikke vært så veldig heldige med været. Det regner ikke akkurat nå i skrivende øyeblikk, men det er grått, mye vind og trist. Men det er faktisk 16 grader, så det er ikke kaldt i det hele tatt! Det er faktisk ganske varmt uansett om det er mye vind.

Men nå drar jeg på fotballtrening, så vi snakkes! ♥

- Renate

FOTO; Min skoledag i går;

Trenger jeg å si mer? ♥

- Renate

Hahahah... OMG!

HAHA, jeg holder på å gå igjennom alle bildene jeg tok i går, og jeg holdt på å dø av meg selv på dette;


PEDO-BLIKK!!!!! hehehe...

Dere skal få se resten av bildene senere, men nå skal jeg spise middag. Og etter det drar jeg på kino sammen med jentene ♥ Ha en fin dag, dere!

- Renate


PS: TIL NATHALIE eller DINA-EIRIN


Vil dåkke ha nåkren ta bilda ej tok på skule igår ? :D Ej tok sjuuukt monge.. so tenkte ej kanskje dåkke ville ha nåkren frå den siste, vanlige skuledagen vår :p Berre sei ifrå om dåkke vil ha nåkren ta dei! :D

Blogg vs blogg

HEI

Jeg er med i en blogg vs blogg >HER<. Jeg lurte på om noen av dere ville stemme på meg? Da hadde jeg blitt glad!På forhånd; TAKK!

- Renate

My baby

Hei

Nå sitter jeg selfølgelig å leker meg med mobilen min! Jeg blir like glad hver gang jeg får en melding. Hehe

Glad? JAAA

Grunnen til at jeg er så glad, det er sikkert fordi jeg ikke har hatt mobil på kjempe lenge. Og da har jeg på en måte følt meg litt lost. For jeg har liksom tenkt: "Hvordan skal jeg på tak i han/henne?" og "hvordan skal noen få tak i meg?". Men nå trenger jeg endelig ikke å tenke slik lenger!  whoop whoop

Jeg, Karina, Magda, Andrea og Vilde skal forresten på kino og se Pirates of the Caribbean i dag! Jeg gleder meg sykt mye, for jeg digger alle filmene + at jeg har hørt utrolig mye bra om denne filmen. Og det diggeste er at Johnny Depp er hovedpersonen ♥

Har dere sett den nye Pirates of the Caribbean filmen?
Hva synest dere om den?

- Renate

Jeg har fått ny mobil!

Heeei!

Jeg er kjempe glad, for igår - så fikk jeg meg ny mobil! Og elsker den allerede, og jeg greier ikke å legge den i fra meg. Den er helt perfekt for meg, og slik ser den ut;

Jeg har den svarte helt til venstre ♥
Men nå skal jeg spise frokost, for jeg holder på å sulte ihjel. Etter på det, skal jeg spille sims 3! Så vi bloggest

Hva er deres planer for dagen da?
Har dere det bra?

- Renate

1. Juni!

HEI

I dag hadde vi en kjempe koselig skoledag! Vi gjorde nesten ingen skolearbeid, og vi tok bilder og hadde det moro. Jeg tok over 100 bilder tror jeg, så noen av de kommer sikkert ut senere i dag eller en annen dag! Det er helt sykt å tenke på at dette var den siste vanlige skoledagen vår på ungdomsskolen! Kommer til å savne klassen SYKT MYE!

Nå holder jeg og Karina på å lager middag! Kylling og pasta ♥ Men jeg får vell gå å hjelpe henne litt... heh. Som jeg har sagt før; Jeg er sykt hjelpsom!! (hah...)


Jeg har veldig skeivt smil, iknow!

Vell, kalenderen sier at det er første dagen av sommeren i dag, men vist du ser ut, så skulle man ikke trodd det helt. Det regner og det blåser. Og selvom jeg sitter inne vet jeg at vinden er kald, for jeg og Karina røykla hele huset, så vi måtte sette opp vinduet... Heheheheh....... woops.

Hva gjør dere nå, da?
Hvor mange skoledager har dere igjen?

- Renate