april 2012

Long time, no see?

Hallo

Jeg vet det er veldig lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har faktisk ikke orket. Men bare for å si noe jeg har gjort i det siste, så har jeg pusset opp rommet, vært i selskap og mye mer. Jeg har bilder fra alt, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Men ikke nå ... Jeg lover jeg skal bli flinkere til å oppdatere!


Hva har dere gjort i det siste!?

- Renate

Oppussing

Hei

Jeg har hatt lyst til å pusse opp rommet mitt kjempelenge, og nå skal det endelig gjørest! Men alle vi søskene skal bytte rom, slik at jeg får bror sitt. Det er utrolig lite, men vi bytter fordi han trenger større rom, menst jeg bare bruker mitt rom til å sove på - og hive klær rundt om kring. I dag har jeg begynt med å kaste ut litt ting, men siden vi mangler pappkasser skal vi få tak i det imorgen, slik jeg kan fortsette da.

Jeg er veldig usikker på farge ennå, men tror de blir i en litt lys brun farge.. Dere skal få se før og etter bilder når jeg kommer så langt, om dere vil?


DETTE BLIR GØY!!! hihi

Er det noen av dere som har tips til hva man kan gjøre med ett kjeeempe lite rom?
- Renate

Påskeferie

Hallo

Det er så utrolig deilig med påskeferie! Jeg var ganske lei av skolen nå på slutten, så påskeferien var virkelig en oppløfter for meg.

Imorgen så drar jeg og resten av familien min på hyttetur. Jeg elsker å reise og jeg elsker å bo på hytte, så dette er noe jeg gleder meg til! Vi skal være der resten av uka, så da blir det ikke noe blogging på meg... Skal ikke ta med data skjønner dere! Men kameraet skal jeg ta med, og jeg skal blogge om ferien når jeg kommer hjem.

Jeg ønsker dere alle en riktig god påske!


mmm, dette er en ting jeg må ha i påsken! DIGG

Hva er deres planer for påsken?
Elsker dere påskeegg like mye som meg? hihi

- Renate