april 2011

FOTO; Blomster

//alle bildene er tatt av meg


♥


Hvad tycks?
- Renate 

Todays outfit

Hallo

Nå sitter jeg ute i sola og synger. Jeg elsker Chris Medina - What are words ♥ Jeg kan desverre ikke legge ut youtube video, for det får jeg ikke til... heh. Men nå må jeg stikke, skal snart klippe gresset. Ikke så veldig gøy, men jeg får ha på meg hørselsvernet med radio! Hihi, gøy!

Todays outfit;


Ikke så veldig interessant, og JA; - jeg skal vaske speilet.................


Hva skal dere idag kjære lesere?

- Renate


 

FOTO; The farm

Hei

Her er litt flere bilder fra da vi var på gården;
//alle bildene er tatt av meg

Hva synest dere?

- Renate

FOTO; Dyr

Hei alle sammen!

Nå har jeg nettopp komt hjem fra ett selskap med søskenbarnet mitt som blir 20 år imorgen! Det var kjempe koselig, men jeg ble med mamma hjem nå så jeg kunne hjelpe henne med og rydde, for hun skal ha klubb med mange venninner her i kveld. Men her er litt bilder fra da vi var på Hakallegården;
//alle bildene er tatt av meg


Hva har dere gjort i dag?
Hva synest dere om bildene?


- Renate 

FOTO; Love-Amore


//alle bildene er tatt av meg

Hva synest dere om bildene?
- Renate


Ut på tur, aldri sur

Hei hei!Nå har jeg nettopp vært ute på sykkeltur. Det er kjempe fint vær i dag, så det var deilig! Men nå må jeg gjøre engelskleksene mine... yay. Men vi bloggest, vell!

Hva har dere gjort i dag?
- Renate

I know...

Hei

Beklager at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har ikke hatt så veldig blogglyst akkurat... Men den kommer sigende tilbake! Jeg har vært sammen med familie desse dagene, og det har vært koselig! ♥


Forresten, er det noen som har peiling på hvordan jeg kan legge ut youtube filmer/sanger? Den "knappen" er liksom bare borte... Kan noen hjelpe meg?

Jeg skal prøve å bli flinkere, men nå må jeg gjøre resten av leksene mine. Tudeluu

- Renate

Samlet nok energi til å overleve Mai.

Hei

Bloggingen min ble ikke helt sånn jeg hadde tenkt i går, for jeg fikk så vondt i magen da jeg kom hjem at jeg måtte bare legge meg ned på sofaen.

Nå sitter jeg og jeg Gilmore Girls sammen med søsteren min, så skal jeg rydde litt på rommet, og etter det skal jeg på fotballtrening klokken 3. Jeg gleder meg veldig til imorgen, for da skal vi starte sesongen vår. Da skal vi spille mot Gurskøy. Det skal bli gøy!

Også er det siste dagen av påskeferien, og det er trist... men jeg skal vedde på at jeg har samlet inn nok energi de siste dagene slik at jeg overlever Mai. Jeg skal virkelig studere hardt denne måneden altså! Jeg SKAL få gode karakterer, og ikke minst bra resultat på eksamen!!!

Hvordan ser dagen deres ut?
- Renate

Jeg er sååå trøtt...

Hei hei

Nå er det ikke lenge siden vi kom hjem, og jeg er driiit trøtt! Serr, har ikke vært så trøtt på lenge. Er det noe jeg ikke liker, så er det å være trøtt på denne tiden av dagen.

Men nå skal jeg dysje, så vi bloggest senere med bilder og sånt fra dagen.

- Renate

HTC INCREDIBLE S RED

Hei

I dag skal jeg kanskje kjøpe ny mobil, og da tenkte jeg at kanskje skulle ha denne:

 

Er det noen som har denne som kunne fortelle positive og negative ting om den?

Nå snart så drar familien min til ett sted som heter Hakkalestranda(?). Vi har vært der noen ganger før, og jeg elsker det! Men nå må jeg stikke og gjøre meg klar siden vi drar om ikke lenge. Vi bloggest!

Det kommer bilder senere.

- Renate

Jeg gleder meg sånn til sommeren!

View-81303-530-331_large

Tumblr_lk12187ome1qeyr8lo1_500_large

Tumblr_liaewuwnad1qa2majo1_500_large

Tumblr_lk3gxv5ag51qd4lc2o1_500_large
//alle bildene er hentet fra weheartit.com

Jeg gleder meg til jeg kan være på stranda hele dagen å bade og kose meg. Det skal bli hærlig ♥

Flere enn meg som gleder seg eller?
- Renate

Sommeren nermer seg med big steps
//alle bildene er tatt av meg

Jeg har hatt en fantastisk dag, og heldigvis er den ikke slutt ennå! Jeg skal kanskje finne på noe med Andrea senere, og det gleder jeg meg til siden jeg ikke har sett henne på hele uka.

Har dere hatt en fin dag lesere? Hva har dere brukt dagen på?
- Renate

Sommer og sol in my heart!

Heisann

FOR ett hærlig vær! Jeg har vært ute å lekt sammen med søskene mine hele dagen, men det ble så varmt, at vi måtte sette oss her på terassen og slappe av litt i sola en stund. Men nå skal jeg og familien til Ulsteinvik en tur! Vi bloggest!

Det kommer sikkert mange bilder når jeg kommer hjem! Rekker ikke nå, pappa roper på meg...

- Renate

 

 

Du vet at våren har komt når....

.... det er påskeliljer ute


.... det kommer knopper på trær.... jeg tar bilder ute uten jakke.... det blomstrer pene blomstrer over allt!.... jeg får påskeegg


//alle bildene er tatt av meg

Hvilke tegn skal til for at du føler at det er skikkelig vår?

- Renate

Påskeegg

Hallo

I dag er det like fint vêr som i går! Herliiiig ♥

Nå sitter jeg og lillebroren min og ser en film og koser oss med påskeegg. Mamma hadde gjemt dem i huset, så hadde hun laget lapper med gåter på. Hihi, morsomt!
NAM ♥ Takk mamma!

Senere i dag så vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, men jeg finner vell på noe!
Hva skal dere gjøre i dag?

- Renate

Endelig greide vi det!

Hei!

Nå har jeg holdt på en stund med designet mitt, men på slutten var det noe jeg ikke fikk til, så søte Nathalie måtte hjelpe meg. Men jeg synest det vart bra tilslutt! Kanskje jeg skal bytte ut headeren så allt blir nytt, men vi får se.Hva synest dere?

- Renate

Gjesteblogging :D

Hei dere :D

Dette er ikke Renate, men Nathalie, som dere helt sikkert vet hvem er fra før. 
Siden jeg er så snill å hjelper Renate med design problemene hennes, tok jeg meg like godt den frihet til å skrive et aldri så lite innlegg til dere også.
Akkuart nå, sitter jeg stuck på et hotell i gokk, og kjenner ikke et menneske her bortsett fra familien med, familien til en kompiss av lillebroren min, og familien til en venninne av lillesøstra mi. Med andre ord, jeg har veldig lite å gjør.

 
Nathalie Madelen - Canon Eos 450D

Nå kommer det snart "5 favoritter" på bloggen min! så ta dere en tur innom hvis dere skulle finne på å lure på hva det er. bloggen min, finner du >HER<

har forresten fotokonkurranse OG spørsmålsrunde også, så det er virkelig vert å sjekke ut :D haha, nok reklame om bloggen min nå.

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen!

EDIT; dette vet ikke Renate om før hun ser det forresten :) hun vet at jeg er på bloggen hennes, men ikke at jeg blogger. haha, glaidej :D

<3Nathalie Madelen


DESIGN TRØBBEL - HJELP!

Hei!

Nå kommer sikkert designet mitt til å være veldig rart og veldig rotete en stund, men jeg skal fikse det! Det er bare det at jeg er utrolig blond når det gjelder design, så jeg får liksom ikke helt til.. Hvis noen av mine kjære lesere kan si meg hvordan jeg setter inn ny header uten å ødelegge designet, ROP UT! :) I need help.

VIL DU HJELPE MEG?

HELE DAGEN!

Hei hei!

I dag har jeg, pappa, søsteren min, og 2 onkler vært på motorsykkeltur ca hele dagen! SYKT DIGG ♥ Og da vi kom hjem, så grillet vi og satt ute i sola helt til den gikk ned. Den gikk desverre ned nå, men jeg håper den kommer opp igjen i morgen!Hva har dere gjort i dag?
- Renate

Hva er bedre enn dette?

Hei og god morgen!

Hva er bedre enn å vokne til sol gjennom vinduet, blå himmel og fugler som synger? Det er så utrolig deilig! Det er helt sinnsykt pent vær i dag, og i går var det bare regn og skodde. Så jeg ble positivt overrasket når jeg fikk opp øynene. ♥

Jeg er litt ekstra glad i dag, siden pappa sa: "Når det blir fint vær nå i nermeste fremtid, så skal vi ta en lang motorsykkeltur. Og da mener jeg lang!"  JIPPI!

Men nå kan jeg ikke sitte her lenger, for nå må jeg UT!


Andrea og jeg ♥


Hva skal dere gjøre i dag?
- Renate

FOTO; Blinkskudd av pus


//meg - ikke redigert

Hihih, jeg elsker denne lille pelsballen min! ♥
Har dere dyr?

- Renate

PÅSKELILJER

Hei!

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye egentlig.. Har kost meg med familien min i hele dag. Så har jeg vært ute og tatt bilder, og hjulpet pappa ned i garasjen. Ikke stort mer..

Senere skal jeg og Karina se en film og kose oss. Men først skal jeg ut å jogge! BLOGGEST!


Hihi, vi har påskeliljer på bordet. PÅSKESTEMNING ♥

Hva har dere gjort i dag?
- Renate

STRATOS KUA!!

Hei!

I går var jeg først på Coop Mega i Ulsteinvik og jobbet. Slik så jeg ut;

Jepp, jeg var stratos kua og delte ut gratis sjokolade. Haha, hva gjør man ikke for penger? Var ikke så ille. Litt gøy faktisk... Men det var utrolig varmt inne i drakten!!

Etter jobb, så dro jeg hjem. Etter jeg hadde tatt meg en laaang dysj og spist mat sammen med familien, så dro jeg i selskap til Ovidie søta ♥ Vi hadde det utrolig gøy!

Nå skal jeg hjelpe familien min og pynte litt til påske. HA EN FIN DAG, ALLE!


Hva gjorde dere i går?

- Renate

ENDELIG ER DEN HER!!

... VÅREN! ♥

Tumblr_ljgrfazjxl1qeqzrno1_500_large

587420-7-1303161715588_large

Tumblr_ljji3761ft1qj0n53o1_500_large_143528733_large

268244-9-1301507754966_large
//weheartit.com

Jeg plukket faktisk slike blomster som er på det nederste bildet i dag! Jeg plukket de så mamma kunne ha de på bordet. De var pene da! VÅR-FØLELSE ♥

- Renate

Gratulerer med dagen, værdens BESTE!!

Hei!

Nå sitter jeg og lillebroren min og spiller på mobilen hans som han fikk i dag, siden han har bursdag! Gratulerer med dagen værdens beste lillebror!!! ♥

Men jeg kan ikke blogge så veldig mye i dag siden det skal være selskap her i dag.

BLOGGEST!

Lekefull dag

Hei

I dag så har jeg nesten bare lekt med lillebroren min. Koselig det! Vi holdt på med veldig mye forskjellig, men så måtte jeg lage bursdagskort til han, og da kunne han ikke se. Jeg fant ikke noe å lage det med da, så jeg tok ett ferdiglaget og skrev MYE på det.

Jeg har vell ikke gjort noe annet enn å leke med han.. eller jo - Jeg og søsteren min laget middag.

Har dere det fint?

- Renate

Min elskede genser

Hei,

Jeg har egentlig ingen planer for i dag. Jeg skal passe lillebroren min til klokken halv 5 ca, så kan jeg finne på det jeg vil etter på. Men jeg skal snart begynne på ett bursdagskort til han, da. Men akkurat nå sitter jeg i sofaen min på rommet og hører på musikk. Så sitter jeg selfølgelig i genseren min!! ♥
♥ Genser 299,- Bik bok

Hva skal dere gjøre i dag?

- Renate

INNKJØP 16.04.11


Genser fra Cubus


Topp fra Cubus


Kjole fra H&M. Veldig dårlig bilde, jeg vet... Brukte denne i selskapet i går!


Genser fra Bik Bok. Jeg er sååå forelsket i denne! Det er den godeste genseren jeg noen gang har hatt på meg, tror jeg! Jeg kan ta bilde av den på imorgen, for jeg er ganske sikker på at det er denne jeg skal ha på meg! ♥

Jeg kjøpte egentlig en kjole og en genser til, men da jeg satt på bussen oppdaget jeg at jeg manglet ett plastikknett.. Utrolig kjipt siden jeg elsker tingene som var oppi! Så kjøpte jeg bursdagsgave til lillebroren min som blir 9 år på tirsdag, men jeg har ikke bilde av det siden det er pakket inn.

Planen i morgen er vell å passe broren min, og da tror jeg at jeg skal lage bursdagskort.
Hva er deres planer?

- Renate

Sitater fra i går;

Når vi sitter på den varme båten på veg hjem, med utrooolig store bølger:
Meg: "Jeg tror jeg må ta på meg jakken..."
Nathalie: "Hvorfor det?"
Meg: "Fordi kanskje jeg må svømme hjem..."
Karina: "Så tar du på deg jakke?"
Meg: "Ja, det er kaldt i sjøen, vettu!"

Jeg og Nathalie står på rommet og skal til å ta på oss strømpebukser:
Lillebroren min: "Hva er egentlig vitsen med slike tøyføtter?"

HAHAHA, smarte mennesker :))

Skriv gjerne dine sitat som kommentar! Jeg elsker å lese sånne!!

Photo's

Hallo

Her er litt bilder fra selskapet i går;

Det var utrolig gøy!
Hva gjorde dere igår?

- Renate

YESTERDAY

Hei!

Dagen i Ålesund sammen med Nathalie, Karina og Camilla i går var kjempe morsom! Vi hadde det kjempe koselig. Jeg kjøpte litt klær, så jeg tenkte jeg skulle lage ett innlegg med innkjøp senere. Jeg har på meg verdens GODESTE genser jeg kjøpte på BikBok akkurat nå! Fyyyy, den er så deilig ♥

Selskapet i går var utrolig gøy! Jeg tok en del bilder, så det kommer ett innlegg med selskaps bilder og outfit litt senere. Grunnen til at jeg sier senere hele tiden, er at jeg har lovet lillebroren min å leke med han helt til vi skal på kino klokken fire... Haha! STARWARS FTW!! ♥ heheh...

HA EN FIN DAG, ALLE!

- Renate

ÅLESUND HERE I COME

Sorry for null blogging i går, men jeg orket rett og slett ikke.. + at jeg ikke var hjemme hele tiden. Men nå drar jeg, Karina, Nathalie og Camilla til Ålesund! Det skal bli gøy ♥


//Meg

Hva skal dere gjøre i dag?

- Renate

Harry Potter lillebror

Hei!

Nå har jeg nettopp holdt på med samfunnsfag lenge.. Jeg har holdt på i hele dag. Før jeg dro på dans, og etter dans. Men nå holder mamma på å lage hjemmelaget pizza, og det er.. ehm, motiverende skulle jeg til å si! Jeg har verdens BESTE mamma ♥ Men nå skal jeg leke Harry Potter med lillebroren min! Hihi, jeg elsker å leke med han ♥

Har dere småsøsken?
Har dere mye lekser og/eller fremføringer i det siste?

- Renate

DANCE IN MY HEART

Hei,

Nå drar jeg på dans! See you later


Veldig pent, Renate. Veeeldig pent....

- Renate

Bad grade?

Hallo,

Nå har jeg og -->Karina<--  vært ute og jogget! Det var kjempe deilig. Helt perfekt ute til å jogge, også... Og nå sitter jeg med katten min på fanget menst jeg hører på sangen over her.

Jeg har gjort skole arbeid i hele dag ca.. Jeg har holdt på med mye matte siden jeg har så dårlig karakter. Det gjelder å gå best mulig nå siden det ikke er lenge igjen av 10. klasse! Helt sykt... Det blir utrolig trist å forlate verdens beste klasse ♥

Men nå skal jeg dysje! Vi bloggest

- Renate

Price Tag

Hei,

I dag har jeg vært på dans. Da jeg kom hjem gjorde jeg vell ikke så veldig mye fornuftig, egentlig. Jeg så litt tv, så har jeg gjort litt skolearbeid. Eller, skolearbeidene var fornuftige da... but boring.

Og nå skal jeg snart sette meg ned og se paradise hotel, sammen med søsteren min (karinajohansen.blogg.no). Så skal vi spise påskeegg som vår søte, snille bestemor har kjøpt til oss barnebarna ♥ TAKK!

Såee, vi bloggest?

- Renate

Jeg vil ha...

... SOMMER!!

Tumblr_lf948d3dot1qf75rvo1_500_large

Tumblr_ljer40ggbp1qej6d4o1_500_large

Tumblr_ljdy0x9z6g1qhnov2o1_500_large

79940189_142407440_large
//weheartit.com

- Renate

Hva gjør du hvis vannet går og du har håret fullt av såpe?

Hei

Jeg har vell egentlig ikke noe spennendes å fortelle. Men jeg har ikke gjort noen ting i dag... Jeg tok meg en dysj, og akkurat da jeg hadde såpet håret mitt skikkelig inn, da for vannet! Argh, jeg ble så sur!! Jeg fikk ut litt, men jeg ga opp, så jeg tok meg en sykkeltur i pissregnet for å få ut allt. Haha, smart!?


//meg

- Renate

RIO

Hei

Som jeg skrev i forrige innlegg, så skulle jeg på motorsykkeltur sammen med pappa. Men det ble ikke, så jeg og lillebroren min og søsteren min dro på kino! (igjen, I know.) Og denne gangen så vi filmen RIO! Haha, etter min mening var filmen kjempe morsom!


//google

Har dere sett den filmen?

- Renate

Motorsykkel

Hallo,

akkurat nå sitter jeg ute på terassen og nyter varmen. Det er utrolig varmt ute! Så skulle jeg på motorsykkeltur sammen med pappa, men så kom to av onkelene mine med sine sykler, så da ble han med dem, så skal jeg få være med senere! Jeg gleder meg!

Hva skal dere gjøre i dag?
Hva har dere gjort i dag?

- Renate

Nå går jeg ut!

Hei,

Nå har jeg vært ute å spillt fotball sammen med lillebroren min, og nå skal jeg snart ut igjen sammen med pappa å samle greiner eller noe sånt... Så vi bloggest senere!

Hva gjør dere?

- Renate

 

Senkveld

Hallo,

Nå ligger jeg på gulvet og ser Senkveld! Jeg digger det. Ser dere det?

- Renate

Rødhette og varulven

I går var jeg på kino og så Rødhette og varulven sammen med jentene. Filmen var kjempe bra etter min mening, og vi hadde det kjempe koselig! Har noen av dere sett filmen? Hva synest dere om den? Jeg synest den var drit bra!


//google
♥

- Renate

Livet er hærlig
JA, jeg elsker hodeskaller! heheh


//meg

Slik sitter jeg nå. Jeg har nærmest plyndret hele stuen! Litt koselig å være hjemme og bare slappe av selvom jeg må holde på med prosjektarbeid...
Har dere det bra?

- Renate

PROSJEKT

Hei!

Jeg kom meg desverre ikke inn på blogg.no i går.. Noen andre som hadde det slik?

Nå skal jeg snart begynne på to prosjekt vi skal være ferdige med snart.. Jeg skal skrive om Tunisia i samfunnsfag, og Britney Spears i musikk. Jeg er vell egentlig ferdig med Britney, men jeg tenkte jeg skulle se over arbeidet mitt litt og gjøre det ennå bedre!

Men ja, jeg må begynne nå!


//meg

Hva skal dere gjøre i dag?

- Renate

Love it

Heii,

Elsker den ♥

- Renate

Myye skole...

Hei!

Beklager for null blogging i dag også, men det er så mye skolearbeid for tiden at jeg blir kvalm... Det er alltid en prøve eller innlevering hele tiden! Så derfor blir det veldig lite blogging. Akkurat nå har jeg 3 innleveringer jeg skal bli ferdig med, en prøve imorgen, en hel lekse dag på fredag osv... Men jeg skal prøve å blogge så mye jeg kan!


kvalitet ♥

- Renate

VILLE BARE SI;

... GOD NATT! ♥


poisonous candies ✝poisonous candies ✝Just Another Girl, Trapped Within My Own Truth?lisa is the next Ke$ha
we♥it.com

- Renate

EN LITEN OPPDATERING

Hallo

Sorry for null blogging idag, men jeg har gjort lekser og vært på fotballtrening. Leksene gikk det ikke så bra med, få derfor satt jeg å øvde til naturfag-prøven vi har på torsdag.

Nå sitter jeg og spiser bær(!) ♥ Egentlig ikke så veldig mye mer å si, men nå har jeg iallefall holdt dere litt oppdatert? :D


//meg

Har dere hatt en fin dag?!

- Renate

BUSY WOMAN

Hei

Nå skal jeg til å gjøre litt lekser, men jeg måtte bare sette meg ned her først.

I morgen er det den vanlige tirsdagen.. Med skole, dans og fotball. Jeg kommer ikke hjem før klokken 20.30 eller noe. Derfor skal jeg på fritidsbadet i fosnavåg etter dans for å få meg noe å spise! Det kommer sikkert til å bli stressende, men det går bra! Håper jeg... Hvis jeg rekker bussene og slikt da!

Men ja, som sagt, - LEKSER.


Awh ♥

Har dere noen gang vært på fritidsbadet? heheheh, sikkert ikke så mange nei. Men jeg spør da allikevell jeg!

- Renate

Jorbærfromasj kake med browniesbunn er ikke dumt!

Hallo!

I dag har jeg vært hos søskenbarna mine, og så har jeg vært på en joggetur. Veldig fredelig men koselig dag. Mamma hadde også laget kake, og gjett om den var god!! ♥ Det var en jorbærfromasj med brownies bunn kake! Helt fantastisk god... Hvis noen har lyst på oppskriften, så si ifra!

Så har jeg tatt litt bilder og sånt...


Veldig uklart og stygt bilde, i know.

Har dere hatt en fin dag?

- Renate

FOTO; Bubbles
//alle bildene er tatt av meg

Inspirasjon = http://chee.blogg.no

Hva synest dere? Kan dere gi noen tips til hvordan bildene kan bli bedre? Jeg tar gjerne imot! Jeg ble ikke så veldig fornøyd skjønner dere...

- Renate

FOTO; Rare hender?

Hei!

Ja, som dere så på forrige innlegg, så har jeg utrolig rar tommel. Og da var det noen som spurte om jeg kunne legge ut bedre bilde av den.. Men det som noen av dere ikke vet, det er at hele hånden min er slik! Egentlig begge hendene. Føttene mine er også ganske rare, men jeg kommer ikke til å legge ut bilde av føttene mine! Men her kan dere se hvor myk hånden min er;


Dette er bakover.


Tommelen min vridd bakover.


Lillefingeren min vridd bakover.

Har du myke hender?

- Renate

Nåå skal jeg

Kose meg med å lese MAG!


Hahah, jeg har hemma tommel... !?

Hva skal dere gjøre?

- Renate

 

Johnny Depp

Hei!

Kvelden i går var kjempe koselig. Vi så norske talenter og Pirates of the Caribbean. Seriøst, jeg elsker Johnny Depp! Han er ♥


Jeg hadde seriøst gjort alt for å møte han, altså!!! ♥

Har dere sett Pirates of the Caribbean filmene?

- Renate

 

Love you!

Hallo

Nå drar jeg til Vilde, så vi bloggest kanskje senere i kveld!


Jeg og Vilde! ♥

Hva skal dere gjøre i kveld?

- Renate

Jeg digger denne!


♥♥♥

Liker dere den?

- Renate