februar 2011

FOTO; Brikker
//meg

- RENATE -

FOTO; Flower


Hvilket bilde synest du var finest?

- RENATE -

FOTBALL

Heei!

Nå har jeg nettopp vært ute sammen med søskene mine og spillt fotball! Det var kjempe gøy. Men så dro broren min til en kompis, søsteren min vart kvalm, - så da sitter jeg her da!


//google

sorry for sugd google bilde, men jeg hadde ikke noe bedre... Jeg prøvde å være litt kreativ isted, men jeg fant ikke på noe å ta bilde av, så... Noen forslag?

- RENATE -

VÅKEN NÅ!?

Hei!

Hvorfor må jeg alltid våkne så tidlig når jeg har ferie!? Jeg har vært oppe nesten en time. JA, en time!


//meg

- RENATE -

FOTO; RAIN


//meg

Hei!

Jeg fant ut at jeg nettopp har spillt sims3 i 3 timer nå! Sykt... Men det er gøy da! Og nå skal jeg sikkert snart legge meg... Slipper iallefall å tenke på skole imorgen siden det er vinterferie. Aaaah ♥

Flere enn meg som har vinterferie, eller!?

- RENATE -

Hva synest du?

Hei!

Jeg bare lurte på om hva dere synest om det nye designet mitt?


Gjett om jeg skal kose meg nå, da!!

- RENATE -

Din yndlingsblogg?

Hallo!

Idag har jeg ikke gjort så veldig mye egentlig... Jeg har vært på biltur, tatt bilder, sett på tv, fått mange nye yndlings blogger og litt slik. Og forresten, kan dere kommentere deres yndlingsblogger slik at jeg kan lese flere? Hehe, jeg elsker å lese blogger!

Hva har dere gjort idag? Og hva er din yndlingsblogg?


//meg
FOTO; LOVE-AMORE


//meg

Hva synest du?FOTO; Grått landskap

Hei!

Nå har jeg og familien min akkurat vært på en liten biltur.


Alle bildene: Meg.
FOTO; Flower in the tree

Hei!

Igår så var jeg, Karina og Vilde med Nathalie. Det var kjempe koselig! Vi var der ganske lenge da, så jeg sovna menst vi så den ene filmen... haha. Og slemingene tok bilde av meg! '

Jeg tok egentlig ganske mange bilder igår, men jeg vet ikke om hvilke jeg får legge ut ennå. Men jeg skal vertfall legge ut noen litt senere.


//meg

Hva gjorde dere igår?
FOTO; En kanne


//meg

Sånn går det når kreativiteten ikke er helt på topp... Eller er det det den er?FOTO; Ananas i skogen


//meg

Har du noen gang funnet en ananas i skogen? Veldig rart, men det har jeg.FOTO; FLOWER


//megVILDE LOVES BROWNIES... AND MATTHEW GRAY GUBLER!

Hei!

Nå er Vilde her, og vi skal spise brownies nååå ♥
Aaaah, dette blir bra!!

Hei!

Nå er det endelig vinterferie! Den har jeg venta på lenge nå... Jeg har vært utrolig sliten, uten at jeg egentlig vet hvorfor. Haha, rart. Men de skal allikevell bli utrolig deilig med ferie. ♥

Jeg har vell ikke akkurat noen helt konkrete planer i ferien, men imorgen så skal jeg til Nathalie! Jeg gleder meg kjempe mye. ♥


//google

Dette bildet hadde vel passet godt inn, det er bare det at etter i natt har nesten all snøen blitt borte! Ikke at det plager meg, for jeg lengter etter varme vårdager!!

Har dere vinterferie ?I FEEL

http://data.whicdn.com/images/7446426/tumblr_lgyn87Gsuc1qccrjio1_500_large.png?1298635327
Happy!

Hva skal dere gjøre idag?
gud næit evribåddi

Godnatt :) ♥

 

DET VAR SYKT.

Hei!

Jeg beklager at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har rett og slett ikke hatt tid! Jeg har holdt på med mye mye skole denne uken, og gjett om det skal bli deilig med ferie neste uke! Gleder meg syyykt.... Jeg kjemper jo så klart for de beste karakterene som mulig, så da blir det lite blogging... Jeg søkte meg forresten inn på vidergående skole idag! Det var sykt.


//meg
Badtime

HEI!

Sorry for dårlig blogging idag, men jeg har hatt dårlig tid + at blogg.no klikket... Det gikk ikke ann å logge seg inn en gang. Så blir det vel ikke akkurat verdens beste blogging imorgen heller siden det er en vanlig tirsdag... Det vil si; Skole - Dans - Fotball. Og da er jeg hjemme i 20:30 tiden. Så... Men det kommer heeeelt sikkert ett innlegg eller to imorgen! Stay tuned.


Klikkings blogg.no og trafikalt

Hei!

Jeg har ikke fått blogget før fordi blogg.no har vært klikk.... + at jeg kom hjem klokken 17:30 fra skolen. Jeg måtte vere der så lenge siden jeg skulle på trafikalt rett etter skolen!

Har egentlig ikke så veldig mye å blogge om... Jeg har gjort engelsk, vært godtesyk, og ikke så mye mer.


Taken pictures


Gøy å finne igjen gamle bilder!

GAMMELT BILDE


HAHA, fant ett kjempe gammelt bilde av meg på Karina sin data. Heheh, jeg ler!Peeent.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en herlig fotballtrening! ♥ Var utrolig kaldt, men det gikk bra. Eller, hah, jeg har brukt 5 minutter på å skrive desse setningene!!


Peeent.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.

Ingen.

haha, kjedelig innlegg - men det er sannheten.
ENRIQUE IGLESIAS

Hei Hei!

Nå har jeg nettopp spist middag, - NAM, så skal jeg sikkert lese litt engelsk. Slipper å lese så lenge da iallefal siden det ikke er så lenge igjen til fotballtrening ♥ Can't wait!


Tjørvåg IL - Norway cup 2010♥

Nå sitter jeg å hører på musikk. Jeg har blitt hekta på Enrique Iglesias sin sang, Tonight. Jeg digger den! Men siden det ikke går ann å legge ut youtube filmer, så slenger jeg med noen bilder av han. Han er SYKT pen!! ♥

Resultados da Pesquisa de imagens do Google para http://api.ning.com/files/dOuhsnUb-OE2sEIBZXFg7GjQb6VIxoFWQsupTVfXIfwul3TU8thNrUWWPaNLqXySn7QwIIjQjwnbZP-2pYpnHXg3eyb2CdZ0/15.jpgwere just a beautiful disaster.Is This My Life?orkut - Enrique iglesias
//weheartit 

nothing can ruin my day

Nå har jeg sitter slik i noen timer;

Ja, jeg sitter på gulvet. Ikke så veldig behagelig. Men bordet er i akkurat passe høyde til at jeg kan sitte å skrive. Det er ikke så veldig gøy, men det er ingenting som får ødelegge dagen min! Så jeg tenker bare positivt på det... prøver å få det så raskt som mulig ferdig, så skal jeg ut å kose meg i solen ♥ Jeg tar sikkert med kameraet ut, også. Vi får se!


Hva gjør dere idag, da?
PREPARING

.... for the day of writing.

BLÆÆÆ, jeg hater alle forberedningene til engelsk! Jeg hater, HATER, haateeer det! Men jeg må vel bare hoppe i det. Bite tenna i sammen og vente på at jeg skal på fotballtrening idag ♥


På arket står der; Preparing for the day of writing, Feb 22, 2011

Hva skal dere gjøre idag?
HVORFOR ?

Hvorfor går det ikke ann å legge ut youtube filmer, lenger?


//meg
LYSVÅKEN

Hallo!

Nå ligger jeg, LYSVÅKEN, i senga mi. Og det har jeg vært i nesten 1 og en halv time nå... Jeg vurderer å stå opp, men jeg vet ikke om jeg orker helt enda. Planene i dag er å skrive litt til sånn skrivedag i engelsk vi har på tirsdag. HATER DET. Så skal jeg vel på fotballtrening. Er fortsatt litt forkjølet, men det skal vel gå bra!


Max mekker!

Nå har jeg kommet hjem fra Stine, og nå ligger jeg i sengen. Skal sikkert snart sove... Skal bare høre på litt musikk og slik, så tenker jeg at jeg skal legge meg ned og drømme. Natta ♥


Digger å sove i denne! Den er så stor og deilig ♥Now i go

Nå drar jeg snart!!
What would you do?

Nei altså... Hva skal man gjøre? Jeg har absolutt INGENTING å gjøre akkurat nå. Jeg tar imot tips med opne hender, for å si det sånn. Jeg vet ikke hvem som er hjemme rundt meg heller, så... Det er så gale at jeg vurderer nesten å spille sims3 i dette nydelige været! Haha, vet dere hva? Jeg så den pene sola ute, tok på meg klær(veldig lite klær) og trodde det var varmt. Jeg fikk meg en KALD overraskelse da jeg kom ut, ja!

Men jaaa, har dere noen forslag om hva jeg kan gjøre? Kanskje jeg kan spille sims3 ute, eller blir det for kaldt?... Uff, hva hadde dere gjort på nå hvis dere var i min situasjon?


Jeg har på meg dette søte smykket i dag ♥
BILDER

Var ute å tok noen bilder isted, ble ikke så veldig fornøyd med alle, meen :)
NAAMM


Walters Mandler, Melkesjokoladeeee ♥
Day 32 - En ferie du vil på igjen.INNKJØP 18022011


Cubus 249 ,-


Den er MYEMYE finere på, så jeg kan sikkert legge ut bilde av den, på meg, engang hvis dere vil?DESPERAT

Hei!

Jeg er desperat med å finne på noe å gjøre, men jeg vet bare ikke hva!! Kan noen plis gi meg noen forslag?
 

Senere

Hei!

Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre idag, men jeg finner vell på noe. Men senere så skal jeg til Stine!


Denne rare tingen her! :D
GODNATT

god natt alle sammen :)

GRUNNEN

Grunnen til at jeg ikke har blogget idag, var fordi jeg dro til Ulsteinvik sammen med Nathalie, Karina, Camilla, Vilde, Stine og Fiona♥ Det var kjempe gøy, og vi bowlet, så på klær og myemye mer!♥

Jeg tok ikke med meg kamera, men kanskje jeg er så heldig at jeg kan få noen men Nathalie? ^^

Jeg kjøpte en genser også idag, forresten. Den kan jeg ta bilde av og vise dere senere idag eller imorgen visst dere vil?


BRUNO MARS


//google

Digger han! Han har en herlig stemme, og jeg ELSKER sangen hans, grenade! ♥ Sitter å hører på den nå, derfor jeg kom på å blogge om han forresten :) Jeg skulle jo legge ut youtube-film da, men siden det ikke gikk, så får dere greie dere med ett bilde av han! hehe

Liker du han?
 

GLEDER MEG!

Hallo

Nå har jeg vært på en kjempe gøy fotballtrening, kor, spist god mat (TACOOO♥) og nå tror jeg at jeg legger meg snart. Er egentlig ganske så trøtt av denne uken. Vi har hatt mange prøver pluss en skrivedag.... Skal bli godt med helg, skal jeg si dere! Flere som gler seg til helg?


Aaaaw ♥ heheh...
NÅ og etterpå

Hei!

Nå skal jeg gjøre litt lekser, skifte, så drar jeg rett på fotballtrening i bingen ♥ Gleder meg! For endelig skal jeg trene igjen... Det er faktisk en stund siden sist siden jeg har vært syk! baah.. SÅ JEG GLEDER MEG ♥


Day 30 - En matrett du elsker.

Jeg ELSKER taco!! ♥

 

NAM ♥ Liker du taco?
ARS vs BAR

Hei!

Nå skal jeg bare se resten av en fotballkamp, så skal jeg legge meg ♥

GOD NATT ♥
Look at this

Jeg har nesten alltid samme poseringen, eller hva jeg skal kalle det! Bare se;

Har dere merket at jeg nesten alltid vrir hodet samme vei? hehe
Ku&Ha

Hei!

Nå skal jeg faktisk strikke! Tro det eller ei. Men bare for å få sagt det, - Det er skolearbeid. Vi holder på med ett prosjekt i Kunst og Handtverk, og jeg lager en bamse som jeg må strikke klær til. Og siden jeg hadde kommet så sent igang, så bestemte jeg meg for å ta det med hjem.

Bruker du å strikke?
 

ER MED I EN KONKURRANSE PÅ - NEHK.BLOGG.NO -

Hei!

Jeg er med i en konkurranse HER!

♥ DIGG PREMIE DA!
Denne t-skjorta kan du vinne, og den er heeelt rååå! ♥FOTO; I ALWAYS THINK ABOUT YOU. BUT I HAVE TO KNOW THAT....

 


FOTO; NYDELIG UTSIKT

Se for en nydelig utsikt jeg har fra rommet mitt;


Hva synest dere?
RUDOLF ER RØD PÅ NESEN!...


.... og det er jeg også, etter å ha vært ute en god stund.Day 29 - Din favorittblogg.

Jaah, min favorittblogg blir vanskelig siden jeg leser så mange! MEN, jeg leser desse fast;

annais
tcmn
ruth09
mammaa1995
siljemilf
thegiant
nathaliel
karinajohanseen
gunnnis
+ alle jeg er venn med her på blogg.no


Ut en tur

Hei

Uff, jeg kjeder meg. Jeg har ingenting å gjøre på akkurat nå. Jeg vurderer nesten å gå ut og ta bilder, men jeg er ikke helt sikker ennå... Vi får se!

Men jeg skal iallefall en tur ut! Det er det ingen tvil om, så vi bloggest!


Dårlig bilde, men ...
happy

Hvordan skal jeg få fokus på det jeg skal!? Uff, det kommer ikke til å gå så bra imorgen på prøven tror jeg...

Igår, da kom pappa hjem etter en uke opp i trøndelag, - og gjett hva han hadde med seg til meg? EN BOKHYLLE! Altså, da mener jeg en veldig stor en, og jeg er veldig glad fordi jeg hadde ingen plass til å ha alle tingene mine. Så rommet mitt så alltid rotete ut... MEN, nå er det forandret! Nå kan jeg kanskje være der inne også! haha

TAKK PAPPA !!!! ♥ ilu

 

GØY?... nei.

JA, jeg øver til RLE-prøve. Men jeg kommer alltid ut av det, og faller ned forran dataen. Jeg prøver å skrive om Nelson Mandela og Desmond Tutu, visste dere ikke skjønte det.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.

Jeg forlater aldri huset uten, ehm.... Jeg vet ikke. Jeg glemmer alltid mobilen min, jeg glemmer alltid noe. Så da har jeg det liksom ikke alltid. Men jeg har alltid med meg sekken min! Og jakken min... hehe

B.young Jea Jacket

Denne, bare i grå!

Hva forlater du aldri hjemme?
RLE-prøve, jah...

Nå skal jeg øve på prøveeee! RLE, faktisk. Hater det. Men det går sikkert bra siden det bare er 7 sider denne gangen istede for 40.


 

DRAR SNART

Nå drar jeg på skolen!

Ha en fin dag, alle sammen! ♥


OG VINNEREN BLE....

... abominate.blogg.no!

Gratulerer til den søte jenta som elsker Didrik Solli-Tangen! hehe :)

Aaaw :D
AVSLUTTES NÅ

NÅ ER KONKURRANSEN SLUTT!! Nå skal jeg bare trekke tilfeldige lapper, så skal dere få vite det snart.

 

MELD DEG PÅ! SISTE SJANSE....

Nå er det ikke lenge til jeg trekker personen som får 10 kommentarer + 2 linkinger! Det er siste sjanse til å bli med nå, så meld dere på! Er det mange nok som melder seg på, så kommer jeg kanskje til å forhøye kommentarene med 15.

Her, her eller HER.


Wish me luck

Hei!

Jeg leser til naturfag prøve, og jeg er ganske sikker på at jeg har feber. Hodeverken dunker, nesen er tett, halsen er fucka, øynene er røde, jeg er likbleik, og jaa.... GANSKE så sikker på at jeg er syk. Men jeg må vell være på skolen imorgen helt til jeg har tatt prøven. wish me luck
DAG 27 - ETT BILDE JEG LER AV

Litt dårlig bilde, men her er det;


Ragnhild ♥
God natt, men ikke glem

God natt, søte lesere ♥

 


 

Ikke glem konkurransen min >HER<!


SKAL VI DANSE?

Nå skal jeg bare se Skal vi danse - Sverige. Første gangen jeg ser det, men jeg måtte bare se om Alexander Rybak er flink til å danse! Hehe.


 

Ikke glem konkurransen min >HER<!! På forhånd; TAKK!
Holder konkurranse

Nå skal jeg ha en lignende konkurranse her på bloggen. Har aldri hatt det før, så jeg får se hvordan det går. Det er bare en liten en...

Det du trenger å gjøre er;

  • Kommentere her at du er med

Og imorgen eller noe sånt, så trekker jeg ut en person som får 10 kommentarer og 2 linkinger.


Så, hva sier du? Er du med?FOTO; BLUE


Jeg føler alltid en stor trang til å gå ut og ta bilder, når det er en slik nydelig blå himmel ♥FOTO; Bubbles

ÆÆH, TYPISK!!!

Hei!

Gjett hva?... Jeg skulle egentlig søke skole imorgen, men hva skjedde da? JO, jeg skulle selfølgelig ikke finne igjen minID tingen du trenger for å søke på skole!!! Jeg blir så oppgitt av meg selv noen ganger. Jeg tror liksom at jeg har lagt det på en skikkeli smart plass, men så finner jeg ikke det igjen når jeg skal ha det. Bruker dette å skje med deg?'


BABY, I LIKE IT!


Jeg er forelsket i denne genseren allerede! Og jeg har hatt den i mindre enn ett døgn. MY LOVE ♥

My love... (FOTO)


I LOVE YOU MY CAMERA ♥THE BEAUTIFUL SUN (FOTO)

INNKJØP 12.02.11


KappAhl 179,-


Gina Tricot 249,-


H&M 39.50,-


H&M 150,-

Det var litt dårlige bilder av de to første genserene, men...
Hva synest dere?DAG 26 - weheartit bilde jeg elsker

Day 1 - Et bilde fra i dag.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Et magasin du leser.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det siste du kjøpte.
Day 8 - Hva gjorde du i dag?
Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg.
Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.
Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Kameraet ditt.
Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.
Day 27 - Et bilde du ler av.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Favoritt by.
Day 40 - En morsom youtube-video.
Day 41 - Et bilde av dyret ditt.
Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.
Day 43 - En sang du virkelig er lei.
Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 45 - Hvor mye har du forandret deg på 2 år?
Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.
Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.
Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.
Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.
Day 50 - Et bilde av
deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene

Jeg elsker vell egentlig de aller fleste weheartit bildene, men dette her liker jeg utrolig godt;

Tumblr_lgdq75te101qg7067o1_500_large
DAG 25 - Kameraet mitt

Day 1 - Et bilde fra i dag.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Et magasin du leser.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det siste du kjøpte.
Day 8 - Hva gjorde du i dag?
Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg.
Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.
Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Kameraet ditt.
Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.
Day 27 - Et bilde du ler av.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Favoritt by.
Day 40 - En morsom youtube-video.
Day 41 - Et bilde av dyret ditt.
Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.
Day 43 - En sang du virkelig er lei.
Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 45 - Hvor mye har du forandret deg på 2 år?
Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.
Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.
Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.
Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.
Day 50 - Et bilde av
deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene

MY LOOOVEEE,
MORSDAG

Hei! Først vil jeg bare si; GRATULERER MED MORSDAGEN DIN, VERDENS BESTE MAMMA!!! ♥♥♥♥♥♥

Nå har vi kidsa vekt mamma, gitt henne presanger, spist en god frokost ilag, å nå sitter vi på stuen å koser oss sammen.Jeg har vell ikke så veldig store planer for dagen, men jeg skal vertfall være sammen med mamma ♥
Men siden det er så fint vær ute, så skal jeg sikkert ut å ta litt bilder som dere kan få se! Visst dere vil?

Igår så var jeg som sagt på Moa i Ålesund, og innkjøpene kan dere få se senere.


SOLAAA ♥♥♥

HIDING PLACE (FOTO)


Hva synest dere om bildet?
 

BILDER


Paparazziiiiiii!

Det ble egentlig altfor store bilder, men det for bare være for denne gang.  haha..PICTURE

Nå drar jeg ut og tar bilder!!! ♥


heahea

Hvilket fotball-lag heier du på ? :D
DAG 23 OG 24

Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.

Jeg skulle ha denne igår, men jeg tar den nå. Jeg tok bare ett bilde av meg igår, og det var dette:


Peeent.

Day 24 - Lommeboken din

Hvet dere? Den er så stygg at dere faktisk ikke får se den. Jeg har hatt samme siden jeg var 11 eller noe sånt, og den ser ikke ut! Men siden jeg skal til Moa imorgen, så skal jeg kanskje kjøpe meg en ny. Da kan jeg ta dag 24 igjen, så kan dere få se da. ok?

Men nå skal jeg leke litt med den syke lillebroren min, så skal jeg ut å ta bilder i dette NYDELIGE været ♥

BLOGGEST!!
Gudnæit

GOD NATT, ♥


Aaaw ♥ Andrea, Camilla, meg!

Jeg skal forresten gjesteblogge i helgen siden personen er borteeee :) Gled deg Nathalie, har utrolig mange gamle bilder av oss! mwohahah ...ER DET IKKE TYPISK!?

Hei!

Gjett hva som skjedde da jeg holdt på å måke? Joda, da kom selfølgelig måkebilen å sprutet MYE snø på både meg og vegen jeg nettopp hadde måket! ARGH. Tror dere jeg var sint da, eller!?!? Men det var heldigvis ikke så altfor mye snø han strødde utover vegen. Men det var værre med meg ...

Dette bildet er fra igår, da Nathalie ble med meg hjem fra skolen så vi kunne danse ilag. Jeg håper det går bra imorgen!!!
Flinkt barn.

Hallo

Nå skal jeg ute å måke snø! wiihuuu ♥ ...


Sukka webcam bilde, men det var det eneste bildet jeg fant siden jeg må forte meg ut ...
SANGFUGLEN MIN

Aaaw, søte lillebroren miiin ♥ Han drev å sang til meg idag, og da sang han dette;

  1. "Den ene het Per og den andre het Hans. Den tredje hvet vi ikke, for han var utenlandsk!"
  2. "Den ene svømte bryst, og den andre svømte rygg. Den tredje vet vi ikke, for han var veldig stygg!"
  3. "Den ene var stekt og den andre var kokt. Den tredje hvet vi ikke for han var uten lokt"

Så satt han å sang den leeenge til denne skjønne skapningen her
6 fakta om meg

  • Jeg drikker absolutt ALLT med skje!
  • Jeg har en tvillingsøster som er 5 sekund eldre enn meg!


  • Jeg ELSKER smoothie!

  • Jeg har samme hårfrisyre hverdag siden jeg er så lite oppfinnsom med håret mitt... Noen tips?
  • Jeg elsker å spille sims! Hvis jeg hadde fått låv, så hadde jeg sittet å spilt det hele dagen... haha.
  • Jeg er 1.55 høy

Var det noe du ikke visste, eller visste? Var noe likt, noe ulikt?
DAG 22

Day 1 - Et bilde fra i dag.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Et magasin du leser.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det siste du kjøpte.
Day 8 - Hva gjorde du i dag?
Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg.
Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.
Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå
.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Kameraet ditt.
Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.
Day 27 - Et bilde du ler av.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Favoritt by.
Day 40 - En morsom youtube-video.
Day 41 - Et bilde av dyret ditt.
Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.
Day 43 - En sang du virkelig er lei.
Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 45 - Hvor mye har du forandret deg på 2 år?
Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.
Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.
Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.
Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.
Day 50 - Et bilde av
deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene

Hmm... Jeg har ikke peiling!!! haha


Wish us good luck

Hei!

Akkurat nå holder jeg og Nathalie på å danser. Vi er ferdige med dansen vi skulle koreografere, og nå holder vi på å brenne en cd med alle sangene vi skal ha i hele gymmen. Jeg gruer meg litt til vi må vise alle hvert trinn, men det går sikkert bra! Men det vil si at jeg ikke kan blogge så mye idag siden vi må bli ferdige.. Pluss at når hun drar, så må jeg gjøre lekser. Blæh, jeg hater engelsk lekser!

Jeg gleder meg egentlig veldig mye til fredagen! ♥

WISH US GOOD LUCK!!! ♥

♥ Young and RecklessDirty Girlldistingsmy thoughts - sinto saudades.
http://weheartit.com

DAG 21

Day 1 - Et bilde fra i dag.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Et magasin du leser.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det siste du kjøpte.
Day 8 - Hva gjorde du i dag?
Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg.
Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.
Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Kameraet ditt.
Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.
Day 27 - Et bilde du ler av.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Favoritt by.
Day 40 - En morsom youtube-video.
Day 41 - Et bilde av dyret ditt.
Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.
Day 43 - En sang du virkelig er lei.
Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 45 - Hvor mye har du forandret deg på 2 år?
Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.
Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.
Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.
Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.
Day 50 - Et bilde av
deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene

Hmm... Litt vansklig å velge bare étt, men jeg må nesten si Trøndelag der bestemor bor. Jeg savner henne SYKT mye...♥


Hun bor kanskje 100 meter her ifra, og dette er verdens finest plass. Favorittstedet mitt ♥


Dette bildet er tatt på samme plass ♥ Karina <---( link )The last

God natt ♥

Jeg er med i en konkurranse

>HER<

Anbefaler dere å bli med, er jo kjempe kul premie da! Og jeg velger å ta med dette bildet;


HVEM?

Hvem kler denne kjolen best?


Vanessa Hudgens eller Paris Hilton?
NORMALT?

Hei!

Har ikke gjort så veldig mye idag.. Jeg har danset, men kan ikke si at jeg har kommet meg så langt på dansen vår da. Haha
Og nåååå, så sitter jeg og hjelper lillebroren min med leksene. Han sitter å synger tallene i matteboken sin! Normal bror? Nei, men han har arvet søsteren sin (a)... hihih


DAG 20

Day 1 - Et bilde fra i dag.
Day 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå.
Day 3 - Et magasin du leser.
Day 4 - Noe du gruer deg til.
Day 5 - Noe du savner.
Day 6 - Antrekket ditt i dag.
Day 7 - Det siste du kjøpte.
Day 8 - Hva gjorde du i dag?
Day 9 - Noe du gleder deg til og hvorfor
Day 10 - Din verste uvane.
Day 11 - Meningen bak bloggnavnet ditt.
Day 12 - Sminken du bruker.
Day 13 - Kjendisen du er "forelsket" i.
Day 14 - Hva du spiste til middag i dag.
Day 15 - Ti ting du ønsker deg.
Day 16 - Et bilde av deg for 13 år siden.
Day 17 - En artist du liker. (jente)
Day 18 - En artist du liker. (gutt)
Day 19 - Det tiende bilde i den tidene mappen din.
Day 20 - De 3 sangene du aldri går lei.
Day 21 - Et sted du vil til akkurat nå.
Day 22 - Din favorittscene i en film.
Day 23 - Et bilde av deg selv i dag.
Day 24 - Lommeboken din.
Day 25 - Kameraet ditt.
Day 26 - Et weheartit bilde du elsker.
Day 27 - Et bilde du ler av.
Day 28 - Noe du ikke forlater huset uten.
Day 29 - Din favorittblogg.
Day 30 - En matrett du elsker.
Day 31 - Et bilde av deg du blir flau over å ha hatt som profilbilde.
Day 32 - En ferie du vil på igjen.
Day 33 - En sang som får deg til å gråte.
Day 34 - Noe du er redd for.
Day 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Day 36 - En dag i livet ditt, bilder tatt i løpet av dagen.
Day 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Day 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre.
Day 39 - Favoritt by.
Day 40 - En morsom youtube-video.
Day 41 - Et bilde av dyret ditt.
Day 42 - Et bilde du ikke vet hvorfor du har.
Day 43 - En sang du virkelig er lei.
Day 44 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Day 45 - Hvor mye har du forandret deg på 2 år?
Day 46 - En oppskrift på en kake du elsker.
Day 47 - Et bilde av deg selv som du er seriøs på.
Day 48 - Et bilde av deg selv som du ler på.
Day 49 - Noe du aldri blir lei av å gjøre.
Day 50 - Et bilde av
deg selv fra idag, og 3 fine ting som har skjedd de siste 50 dagene

Hmm... jeg går aldri lei av Enrique Iglesias - I like it, Shontelle - Impossible og Erik og Kriss - Ølbriller! (går ikke and å legge ut youtube vidioer...)
DANCE LIKE NO ONE IS WATCHING

Hei

Nå holder jeg på å lage dans siden jeg og Nathalie skal ha dansing i gym på fredag! Det blir sikkert kjempe gøy, men vi må jobbe som noen galninger hele uka visst vi skal få det til. Haha, men det går sikkert fiiint ♥ Så idag skal jeg danse hele dagen for å se om jeg kommer på noen trinn siden Nathalie er på jobb. Wii, elsker å danse ♥

Men det er litt vanskelig å få til siden vi bor så langt ifra hverandre. Så den eneste tiden vi har til å øve sammen, det er på skolen eller visst vi blir med hverandre hjem. Men vi får bare krysse fingrene å håpe på det beste! hehe


//google
DANCING

Hallo

Nå skal jeg bare diskutere litt samen med Nathalie, så skal jeg danse litt, så går jeg rett i seng! :)

God natt, alle ♥


REMEMBER

Hva synest du om bildet?

DEILIG

Hei!

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en fantastisk trening, så jeg skal snart dysje. Men siden vi er to, må jeg selfølgelig vente.... Senere i kveld skal jeg bare slappe av å kose meg. Jeg skal nyte den siste dagen før en ny skole uke! blæh...


Jeg følte for å legge ut ett fresht bilde siden det er så mørkt og trist ute!

Jeg skal kose meg forran dataen og tven i kveld å kose meg med litt Dream is ♥

Bruker dere å kose dere litt ekstra før skoleuken begynner igjen?
KRABBEKLO (FOTO)

Hei!

Nå skal jeg bare kle på meg, spise middag (BALL ♥), så skal jeg i selskap. Forresten, er det noe dere spessielt har lyst til at jeg skal blogge om?


Latsabb.

Hei

Hittil idag, så har jeg ikke gjort den dritt! Jeg har sitter her. That's it. Jeg sitter i pysjen enda også, til og med! Latsabb. Jeg skulle jo egentlig rydde, men tror dere jeg orket? .................... Nei.

Men senere så skal jeg i selskap til søskenbarnet mitt en liten stund, så skal jeg hjem å skifte, så skal jeg på fotballtrening  ♥ Jeg gleder meg til treningen.

Vi bloggest senere! ♥


HVEM KLER KJOLEN BEST?

likekjolerkellyasha
Ashley Tisdale VS Kelly Clarkson

Hvem synest du var penest?