Blogg

FOTO; Lys

Hei

- Renate

Fjelltur!

Hallo

Nå kom mamma, Karina og jeg nettopp hjem fra en kjempekoselig fjelltur! Fjellet vi gikk på heter Huldrehornet.

Mobilbilde:


Sprekinger! ♥

- Renate

Endelig nytt design!

Hallo

Da har jeg endelig fått meg nytt design! Jeg var skikkelig lei det forrige designe mitt, så jeg er ganske fornøyd. Er ikke helt ferdi enda da, men hva synest dere så langt? Jeg kjenner også at jeg fikk litt mer blogglyst, så skal prøve å blogge mer framover!

Vi bloggest!
- Renate

Nytt design?

Hallo

Beklager at bloggen min er veldig rotete akkurat nå, men jeg tenkte jeg skulle skifte design!


- Renate

DEL 2 - innredningen av rommet mitt

Hei

Nå skal dere få se del 2 av rommet mitt! Det ble egentlig ganske dårlige bilder, men men.... Det får duge!


Jeg har ikke plass til klesskap, så derfor skaffet jeg meg dette klesstativet. Detter fra biltema. Love it! ♥


Sengen min!!! Hjertet i rommet ♥


De fine putene mamma har laget!


Soveputen min! Elsker den ♥
Her står jeg i døren, så dere kan se at rommet mitt er utrolig lite!

Hva synest dere?

- Renate

 

Klokkesmykke

Hei

Jeg har lenge ønsket meg ett klokkesmykke, for jeg synest de er så utrolig kule! Jeg fant noen på nettet nettopp jeg tenkte jeg skulle bestille, men siden jeg snart har bursdag, så skal jeg ønske meg det i stedet. Her er noen av de jeg fant:

Small but very usefulHidden time

Time is all I needTime flies

FINE IKKE SANT !?!?!? ♥

Ønsker du deg klokkesmykke?

Vi bloggest!
Renate

#Ingen overskrift

Hallo

Jeg beklager for det store blogg-fraværet mitt i det siste, men jeg har rett og slett ingenting å blogge om... Så derfor lurte jeg på om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om?

- RenateJust smile

The world is like a mirror...

if you face it smiling, it smiles right back 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Renate 

Allsang på grensen

Hallo

I sommer så var jeg og familien min på allsang på grensen, noe som var utrolig gøy!
Sirkus Eliassen


Alexandra Joner


Hanne Boel


Eldar Vågan og Katrine Moholt


Marion Ravn og Rein Aleksander


Helten ♥


Eldar Vågan

Det var en veldig fin opplevelse, og jeg skal definitivt tilbake!

Har dere vært på allsang på grensen?
Hvilke artister så du?

- Renate

DEL 1 - Oppussingen av rommet mitt

HEI!!!

Jeg kom på at jeg har lovd at jeg skulle lage ett innlegg om det nye rommet mitt! Jeg fikk rommet til lillebroren min, han fikk rommet til tvillingsøsteren min, og hun fikk mitt. Rommet til broren min var lyseblått før oppussingen, men jeg rakk ikke å ta bilde av det før det bare var to vegger igjen som var blå... Men slik så det vertfall ut før vi startet:

Dette soverommet er utrolig lite, det minste i huset. Jeg valgte faktisk å ta dette rommet helt selv, fordi jeg ikke hadde behov for større. Det er mye mindre enn det jeg hadde, men for å være ærlig, så merker jeg det nesten ikke! Jeg står i døren og tar bildet, så dere kan kanskje se at det er veldig lite?

Så malte jeg og pappa veggene BRUNE! Eller mer konkret - macchiato! Jeg elsker den fargen, så jeg er veldig glad for at jeg valgte den tilslutt. Og etter vi hadde malt tre av veggene, var det på tide å legge tapeten på den siste, som ser slik ut:


FINT?!

DEL 2 - innredningen, kommer en annen dag. Jeg har desverre ikke tatt nok bilder til ett innlegg enda, så det kommer kanskje imorgen!

Hva synest dere om det dere har fått sett så langt?
Har dere pusset opp rommet?

- Renate

Dårlig vær = dårlig humør

Hallo

Nå er jeg så sykt lei av dette været... Det er ikke sommervær i det hele tatt, blir så lei! Men nå er det heldigvis bare én uke igjen til jeg og resten av familien min drar på tur! Jeg gleder meg kjempemye, og håper så inderlig at det er fint vær dit vi drar. Vi skal til sørlandet, Sverige og kanskje Danmark. Familien min er i Sverige hver eneste sommer, og i Danmark har jeg bare vært én gang, men jeg var ganske liten så jeg husker ikke så mye. Men gleder meg gjør jeg!


Sånn ser det ut her hos oss, idag.... blæh.

- Renate

Inspo 11072012

Y_large

Dzinova1_large

988971-11-1341488504233_large

126030489542584626_qgld6seu_c_large_large

Brunette-cute-fashion-floral-flowers-favim.com-136562_large

Tumblr_m6zvryo6h61rr3o74o1_500_large

- Renate

Deilig med ferie!

Hallo

Siden jeg har så god tid nå når det er sommerferie, så lagde jeg "amerikansk-pannekake-frokost" til meg og søskene mine! Jeg stekte pannekakene, helte på karamellsaus og strødde på blåbær... mmmm!!! ♥ Men bare så dere vet det, mine pannekaker ble ikke like fine som på bildet i oppskriften... eheh.Liker dere pannekaker?

- Renate

Hvor har jeg vært?

Hallo

Er det noen som ser hvor jeg har vært?

- Renate


GLEE'ORIOUS!

Hallo

Jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra danseshowet vi hadde 1.juni! Glee'orious!

- Renate

FOTO; Pusekatten min!

Hva synest dere om bildene?
Har dere katt?

- Renate

Foto; Blomst

Hallo 


//tatt av meg i Oslo

Hva synest dere om bildet?

- Renate

Oslo 2012- Renate

Slutte å love ting, kanskje?

Hei!

Jeg vet at det siste jeg skrev i forrige innlegg var at jeg lover jeg skal bli flinkere til å oppdatere, men nå har jeg lært at jeg skal slutte å love ting... eheh. Men i det siste, så har jeg pusset opp rom, vært i Oslo på klassetur, hatt masse skolearbeid og sånt. Jeg tenkte jeg skulle lage ett "før-og-etter-innlegg" av rommet mitt, og ett eget "Oslo-innlegg", så jeg skal legge inn bildene på dataen i kveld! Stay tuned.


Min koslige klasse ♥

Hva har dere gjort i det siste?
- Renate

Long time, no see?

Hallo

Jeg vet det er veldig lenge siden jeg har blogget nå, men jeg har faktisk ikke orket. Men bare for å si noe jeg har gjort i det siste, så har jeg pusset opp rommet, vært i selskap og mye mer. Jeg har bilder fra alt, som jeg tenkte jeg skulle dele med dere. Men ikke nå ... Jeg lover jeg skal bli flinkere til å oppdatere!


Hva har dere gjort i det siste!?

- Renate

Oppussing

Hei

Jeg har hatt lyst til å pusse opp rommet mitt kjempelenge, og nå skal det endelig gjørest! Men alle vi søskene skal bytte rom, slik at jeg får bror sitt. Det er utrolig lite, men vi bytter fordi han trenger større rom, menst jeg bare bruker mitt rom til å sove på - og hive klær rundt om kring. I dag har jeg begynt med å kaste ut litt ting, men siden vi mangler pappkasser skal vi få tak i det imorgen, slik jeg kan fortsette da.

Jeg er veldig usikker på farge ennå, men tror de blir i en litt lys brun farge.. Dere skal få se før og etter bilder når jeg kommer så langt, om dere vil?


DETTE BLIR GØY!!! hihi

Er det noen av dere som har tips til hva man kan gjøre med ett kjeeempe lite rom?
- Renate

Påskeferie

Hallo

Det er så utrolig deilig med påskeferie! Jeg var ganske lei av skolen nå på slutten, så påskeferien var virkelig en oppløfter for meg.

Imorgen så drar jeg og resten av familien min på hyttetur. Jeg elsker å reise og jeg elsker å bo på hytte, så dette er noe jeg gleder meg til! Vi skal være der resten av uka, så da blir det ikke noe blogging på meg... Skal ikke ta med data skjønner dere! Men kameraet skal jeg ta med, og jeg skal blogge om ferien når jeg kommer hjem.

Jeg ønsker dere alle en riktig god påske!


mmm, dette er en ting jeg må ha i påsken! DIGG

Hva er deres planer for påsken?
Elsker dere påskeegg like mye som meg? hihi

- Renate

FOTO; KuleHva synest dere?

- Renate

Happy Easter!

Heeei

Seriøst, denne dagen har jeg ventet leeenge på!!! Vi har sett film, spist påskelunsj og koset oss på skolen idag, og gjett om det var deilig når vi endelig kunne si "god påske" til hverandre! ♥ Jeg har mange planer for påsken, så dette kommer til å bli kos.

pro100lady: Пасхальные идеи. Часть 3. Красим яйца.One Charming Party | Birthday Party Ideas ? Birthday party ideas and diy party packages.
Hva skal dere gjøre i påsken da?

- Renate

lookbook.nu

Http://Boohoo.Com Boots, Primark Belt, H&M Shirt, H&M Shorts, Http://Felicee.Com Cuff, Http://Ilovevintage.Nl Necklace, Primark Bag, H&M Shades

Sheinside Sweater, Hand Made

Noname Wayfarer Lookalikes, H&M Divided Exclusive Fake Leather Biker Gillet, Gina Tricot White Knit, Rock.Kleidung.Com Chunky Arty Ring, Vagabond Chelsea Boots

Sparkle Shirt, Wedges

H&M Shorts

- Renate

Forvirret

Hei

I dag har jeg seriøst vært helt forvirret, siden vi har stilt klokken en time frem... Har liksom trodd at klokken var mye mindre enn det den egentlig er.

I dag har jeg og mamma vært ute å lærekjørt! Det var veldig gøy, for jeg fikk endelig til! Så har vi hatt besøk av søskenbarnet vårt, Jonas, noe som var veldig koselig. Så har jeg øvd til en stygg prøve jeg skal ha på tirsdag...

Snakkest!

- Renate

Escada - Island Kiss

Hei!

Jeg har meldt meg på! Har du?

 

esc2vinnik

Hva skal man si?

Heisann!

Nå har jeg vært på trening, dysjet og nå koser jeg meg med en bit sjokolade! Lang helgen har endelig startet ♥ Skolen har nemlig avspassering imorgen. Deilig!

Jeg har ikke vært så flink på bloggefronten i det siste, men jeg har ikke hatt så mye å blogge om... Jeg har stortsett vært på fotballtreninger, dans, skole, gjort skolearbeid, lest til prøve og litt sånn. Ikke noe jeg liker å blogge om rett og slett! Jeg var i Ålesund/Moa på torsdag da, det var koselig. Så har jeg og pappa vært på årets første motorsykkeltur en hel dag! ♥♥♥

Jeg skal prøve å bli bedre til å blogge, jeg må bare ha noe å blogge om! Det er ikke gøy for verken dere eller meg om jeg bare skriver om hvor mye arbeid jeg har på skolen, hvor sliten jeg er og at jeg kjeder meg.. Er dere ikke enige!?


Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om, egentlig?

- Renate

Wants

Mini tankBillie roundneck

 

FOTO; Regndråper

Hallo

Jeg var ute og tok litt bilder isted når det endelig var litt opplett. Jeg tok mange, men satt igjen med kun dette til slutt:


//bildet er tatt av meg.

Hva synest dere? Jeg ble vertfall fornøyd!

- Renate 

FOTO; på akvariet i ålesundVi var i Ålesund forrige helg, der vi besøkte akvariet. Og jeg klappet en pingvin-unge! Hihi, den var kjempe søt. På bilde nummer 5 ser dere pingvinen jeg klappet.

Hva synest dere om bildene jeg tok på turen?

- Renate

Se hva jeg fikk i posten!

Hei

I går fikk jeg endelig almanakken min! Jeg er veldig fornøyd med den, og kommer til å bruke den mye.

Jeg liker spesielt baksiden da, for den bringer så gode minner fra da jeg og tvillingsøsteren min ofte var på besøk hos bestefar og bestemor i trøndelag ♥ Bildet er nemlig tatt på kjøkkenet deres. Jeg savner besteforeldrene mine veldig...♥

Hva synest dere?
Har dere personlig almanakk?

- Renate 

Med i konkurranse!

Hallo

Jeg har meldt meg på en konkurranse på bloggen til Jorann, der du kan vinne en forundringspakke! Jeg elsker å melde meg på slike konkurranser, og vist du også gjør det - meld deg på HER !!!

- Renate 

Personlig almanakk

Hallo!

Akkurat nå har jeg besøk av Regina, det er koselig. 

I dag så har jeg passet broren min i hele dag, laget middag til familien og trent. Så har jeg endelig bestilt meg en personlig almanakk! Jeg har tenkt på det lenge, og i dag gjorde jeg det endelig. Like it ♥

Dere skal få se bilde av min når jeg får den, om dere vil! Det går ca 2 uker til jeg mottar den da...

Har dere en personlig almanakk?
Hva synest dere om den (om dere har) ?

- Renate  

Konkurranse

Bli med å vinn Escada-parfyme! 

 

 

escvinn2rr

lazyshit

Hei 

I dag har jeg vært ute å lekt i snøen vi har igjen sammen med lillebroren min før den forsvinner. Vi laget en snølykt også, som jeg kanskje skal ut å tenne på snart! 

Så har jeg vært lat resten av dagen... Jeg og Karina skulle egentlig ut å jogge, men jeg hadde så vondt i magen at jeg ikke orket. 

- Renate 

FOTO; ett sted jeg vil til akkurat nå...

Tumblr_lyzqotzwcv1r0gmr3o1_500_large

Tumblr_lzgcz2xuns1ronu3ko1_1280_large

Tumblr_lzr776twlf1r9k5yho1_500_large

19-700x464_large
//weheartit.com

Jeg har aldri vært der, men jeg synest det ser så fint ut der! Og de jeg vet om som har vært der, sier det er helt fantastisk, og en opplevelse du aldri vil glemme. Og hvordan kan jeg gå glipp av noe sånt? Så en London tur skal jeg absolutt på en dag!

Er det ett sted dere kunne ønske dere var nå?

- Renate 

FOTO; ute i snøen

Hallo

Det har faktisk kommet litt snø til oss, så da måtte vi ut å utnytte den i helga! Og det var veldig lurt, for i dag er den nesten borte igjen...
Jeg er hot i dress, right?

Har dere snø?
Hva synest dere om bildene?

- Renate

Letters

Tumblr_lzn96fpisn1qiyom6o1_500_large

Tumblr_lxif2hokqt1qgtsq2o1_500_large

Tumblr_l9u1bqg8m11qdbbywo1_500_large

Tumblr_ly3dxtzjtx1qj9gb4o1_500_large

Tumblr_lzflvin0up1rpb1x9o1_500_large

Tumblr_luke7jytbj1qzdiqvo1_500_large

Tumblr_luyv3lk2zx1r0sy63o1_500_large

inspirasjon...

- Renate 

God morgen!

God morgen

Det er lenge siden jeg stod opp, og nå spiser jeg frokost! Skikkelig koselig å sitte i stuen helt alene med fin musikk og bare slappe av. Det er ekstra herlig å tenke på at det er vinterferie! wii ♥

I dag skal jeg til Ulsteinvik sammen med noen søte jenter, noe jeg gleder meg til!


Hva skal dere gjøre i dag?

- Renate

One Direction

 


Liker dere One Direction? JEG GJØR! ♥

- Renate

Happy Valentines Day

Hallo

Det har ikke akkurat vært kjærlighet hos meg i dag nei... Det har heller vært mageknip og hodeverk. Men jeg fikk to sjokoladehjerter med mamma da, så ble alt bra igjen, hihi ♥

Men nå skal jeg nyte siste del av valentins dagen alene, så vi snakkest!


- Renate

Dagen i går

Hallo

Dagen i går var utrolig gøy! Først var jeg og familien i Ulsteinvik en tur for å kjøpe morsdagsgave. Senere på kvelden kom Camilla og Fiona på jentekveld med film, godteri og pizza - så dro vi sammen på Februarfesten i Myrvåg etter på. Det var utrolig gøy! Hva gjorde dere i går?

- Renate

lookbook.nu

Bb Dakota Suede Jacket

Striped Top, Blazer, Dress (Worn As Skirt)

Sweater, Leggins

Romwe
Sweater, Romwe Neckless

Gap Striped Tee, American Apparel Pants, Gap Leather Tote, Gap Suede Shoes

Lf Hat, H&M Waxed Sweater, H&M Tweed Shorts, Alexander Wang Rafael Bag, Steve Madden Heels

Zara Blazer, Miss Selfridge Shirt, Asos Clutch, Rare Matte Rubber Leggings

Zara Vest, Zara Leggins, Zara Blouse, Asos Boots, H&M Scarf, Arfo Baldir Gloves

- Renate

Pus med støvler!

Heisann

I dag har jeg hatt fri i hele dag på grunn av avspassering! Det har vært utrolig deilig, men litt kjedelig også da... Jeg liker å ha folk rundt meg, men i dag har jeg kunn hatt katten å snakke med.

Jeg og søskene mine har vært på kino også i dag, og vi så "Pus med støvler!" Hihi, den var morsom. Gøy å ha en liten bror slik at jeg har en unnskyldning for å gå på barnekinoer!

Har noen av dere lesere sett denne filmen, eller skal dere se den?

- Renate

FOTO; Blinkskudd av pus
//tatt av meg

Hihi, er hun ikke søt? ;*

- Renate

Turn me on!

Hva synest dere om denne sangen?

- Renate

I love dancing

Img_3165_large

400305_187531401354600_100002932233470_335762_739862718_n_large

Big_a1a56ca191bd3edbb5bd6beb8c0834b78_large

Dc4c7990759a31497dac882081005c6e_large

- Renate

FOTO; Ut på tur, aldri sur
//tatt av meg

Hva synest dere om bildene?

- Renate

Wants from bikbok

Week 6/Week 6/

tycks?

- Renate

Tips?

Hallo

I dag har det vært en lang dag på skolen, etterfulgt av lekser hjemme. Men det har vært gøy da! Jeg og Karina skulle egentlig lage smoothie og se film, men vi fant ut at vi manglet jogurt så vi lagde fruktfat og så på tv i steden for.

Jeg har blitt veldig dårlig på hele bloggegreia har dere kanskje merket, så om dere har blogge tips - KOM MED DEM! Ikke har jeg bilder jeg kan vise dere heller, for jeg sitter på skoledataen....- Renate

lookbook.nu

H&M Men Cardigan, H&M Denim Blouse, Only Jeans

Asos Coat, Miss Selfridge Blouse, Forever21 Cardigan, American Apparel Clutch, Aldo Shoes

Forever 21 Coat, Blouse, Converse Sneakers, Alexander Wang Bag, Forever 21 Ring

H&M Leather Belt, Zara High Waist Jeans, Asos T Bar Shoes, Zara Bag, Necessary Clothing Lace Top

Vintage Fur Coat, Style Encounters Belt, Alexander Wang Bag, More At

Republic Oversized Shirt, Republic Pink Jeans, Asos Boyfriend Blazer, Stylist Pick Chelsea Boots, Primark Colar

Hva synest dere var finest?

- Renate

James Morrison

Digger han !! ♥

Liker dere James Morrison?
Om dere gjør det, hvilken sang liker dere best av han?

- Renate

Første februar

Hallo

429735_265521213516741_114982095237321_661662_596515245_n_large_large

I dag er det den første februar! Månen har vært flott hittil, iallefall. Det var en gøy dag på skolen idag, for vi hadde fagdag i engelsk. Vi var på ett danseshow med noen sykt flinke dansere, og en av dem beat-boxet - noe som var utrolig stilig!

Har dere hatt en bra dag?

- RenateI want summer...

Tumblr_lyh9jm24vx1qf1kxdo1_500_large

10062799136882752_gziaqo79_c_large

395819_322460817787063_313372055362606_1015049_869255321_n_large

Tumblr_lyj76kk6ez1qiifsyo1_500_large

Tumblr_lyj9ytgttv1qiujq2o1_500_large

389544_347149465314381_294572413905420_1302295_1201706064_n_large

Tumblr_lq18ydu51b1r1w95jo1_500_large

Tumblr_lxpc0nmlrm1r799kro1_1280_large

Yn5p0l7i_186808655_large

Tumblr_ly60qybaoj1qeu2gao1_500_large

- Renate

Inspirasjon

6270144244_6928e2c724_z_large

Tumblr_lyk8vnoeyy1qke046o1_500_large

Tumblr_lyk7qgpymb1qkou6ro1_500_large

Tumblr_lycyysnys61qkou6ro1_500_large

Breakfast-cute-yummy-favim.com-280128_large

Tumblr_lyjnjdolmc1qfcxpoo1_500_large

X_9eb49239_large

Tumblr_lyigg4txmx1rnk1exo1_500_large

Tumblr_lua65bhmdu1r0ypfoo1_500_large_large

6778305053_6fe30bc2aa_z_large

Tumblr_lyjwgizvbd1r9za0bo1_500_large

- Renate

FOTO; Fine ting...

- Renate

HALLO!!

Hei

Grunnen til at jeg ikke har blogget, er fordi jeg ikke har gjort så veldig mye i det siste... Jeg har vært på skolen, jeg har vært på utplassering i sykehjem, jeg har vært på besøk hos bestemor sammen med familien og bestefar osv. Jeg har noen bilder jeg vil dele da, så det kan hende de kommer i løpet av kvelden! Hva sier dere til det?

jada... det funker ikke med bilder akkurat nå.. just my luck.

- Renate 

HAHA, dette er sååå sant!!

Er dere enige !?

- Renate

Kjedelig innlegg... iknow

Hallo

I dag har jeg vært på observasjonspraksis i sykehjem igjen. Det var en litt lang dag følte jeg, men det var gøy da! Så det er det jeg har gjort i dag... Jeg gikk hjem da, siden det ikke er så veldig langt. Så har jeg gjort lekser, sittet på data, spist middag, sett på tv og litt sånt. Snart skal jeg og Karina se film, så vi snakkest!


Uff, jeg har så sykt munnsår.... på BEGGE sider.

Hva har dere gjort i dag?
Hva skal dere gjøre i kveld?

- Renate

Inspirasjon

Hei!

Tumblr_lxu698hnzk1qktqnfo1_500_large

Beautiful-cute-letters-life-photography-pretty-favim.com-63411_large

Tumblr_ly92zc2mn61r98a7ko1_500_large

Beautiful-letters-life-photography-pretty-favim.com-274464_large

406954_10150550921784851_512594850_8914952_809982428_n_large

Tumblr_ly8c37dugz1qb67gho1_500_large

Tumblr_lxiggdowsj1qbygswo1_1280_large

90705379964615926_oy99kmzl_c_large

Tumblr_ly9rt6kzdh1r89wxuo1_500_large

Tumblr_ly9nrf7umn1r8dgflo1_500_large

216917_196574060398644_101802933209091_539813_3809250_n_large

402500_268380943224966_218606374869090_796420_846432687_n_large

Ajf5xjeceaaaooi_large

391840_342451705768709_330515000295713_1639287_300959632_n_large

Tumblr_ly9psfspao1qduno9o1_500_large

Tumblr_ly9rsv0yxi1r89wxuo1_500_large

Tumblr_ly9igszebj1r724qyo1_500_large

Tumblr_ly7b75d5uj1qg6fu3o1_500_large

Helio_large

Curly_185565924_large

1292841-12-1316980139076_large
//alle bildene er hentet fra weheartit.com

Hva synest dere?
Hvor henter dere inspirasjon?

- Renate

Ålesundtur!

Hei hei

I går var jeg, Karina, Fiona og Marita i Ålesund på byatur! ♥ Det var utrolig koselig, og vi hadde det veldig gøy. Jeg, Fiona og Marita tok først hurtigbåten til Ålesund, så møtte vi Karina i byen litt senere når hun var ferdig på skolen. Jeg kan vise dere hva jeg kjøpte senere, om noen er interessert?


// Bildet er fra en mobil, derfor dårlig kvalitet.

- Renate

Praksis

Hallo

Siden jeg går helse & sosial, har jeg vært på utplassering i sykehjem i dag. Jeg trodde egentlig at dette var noe jeg ikke kunne tenke meg, men etter i dag, så synes jeg faktisk at de virker veldig gøy! Jeg gjorde ikke så mye da, det var mest observasjoner som foregikk. Men det var gøy!Hva har dere gjort i dag?
Går noen av dere helse & sosial, og vært ute i praksis?

- Renate

lookbook.nu

 

Dresslux Jacket, Mango Booties, Natura Bag, Pimkie Sweater

Heppin.Com Bag, Proopticals.Com Glasses

Chicwish Sheered Shirt, Romwe Bag, Cos Coated Jeans, Timberland Shoes

Skirt, "Nanette" Boots, Ring, Sweater

Romwe.Com Bag

Dior Sunnies, Ba&Sh Sweater, Zara Pants, New Look Clutch, New Look Shoes

Chloé Susan Boots

Karen Walker Number One Sunglasses, Jessica Simpson Dany Platforms

- Renate

lookbook.nu

Stradivarius Shirt, Zara Coat, Jeffrey Campbell Litas, Topshop Earrings, Pants, Bag

Shirt

Albert Rodriguez Top, Jag Jeans, Chanel Bag, Feet For A Queen Heels

Forever 21 Oversized Knit Sweater, Leopard Printed Shorts, Jeffrey Campbell

1861045_lb133

- Renate

Flink skolepike.

Hallo

Sorry for null blogging, men jeg har ikke hatt tid. Etter en lang pause fra alt, så ble det ett sjokk når alt begynte igjen. Både forskjellige treninger og skole.

Slik har jeg sett ut for det meste denne uken: Men så kom det en liten, søt krabat å distraherte meg:

Hva har dere gjort denne uken?
Hva synest dere om bildene?

- Renate

Today

Hei!

I dag har jeg og familien min vært på en deilig tur på Eika, der jeg også tok litt bilder. Nå skal jeg se litt på tv,dysje, legge meg, så er det tilbake til Herøy vgs - helse&sosial imorgen!

Ha en fin kveld dere!

Hva har dere gjort i dag?

- Renate

 

Mitt 2011 (del 2)

Hallo

- Renate

08012012

I like!

- Renate

Mitt 2011 (del 1)

Dette blir bare ett innlegg med mange bilder!
//alle bildene er tatt av meg

Hva synest dere om bildene?


- Renate 

Nyttårsfortsett

Hei

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å ha noen nyttårsfortsett i år, siden jeg aldri klarer å holde dem likevell... Men slik ble det ikke. Jeg har ikke så mange da, men her er de:

- Ta mange flere bilder

- Trene mye

- Alltid være positiv

- Ikke bruke så mye tid på data og tv, heller være mye mer sosial

- BE HAPPY


uklart, i know.

- Renate 

Syk ...

Hei

I dag skulle jeg egentlig på skolen, men jeg er syk... Jeg er aldri syk, så klarer jeg å bli det dagen før første skoledag etter ferien. Jeg har vondt i halsen, magen og hodet + jeg tror jeg har litt feber akkurat nå... ikke gøy.Jeg beklager forresten for at jeg bruker de samme bildene hele tiden... Men denne gangen sitter jeg på skoledataen, og her er ingen bilder.

- Renate

Leserspørsmål: Hvilke blogger leser du?

FOTO; omg... HAH.

Hallo

Haha, trodde jeg skulle le meg ihjel isted, da mamma og pappa skulle hive ut juletreet vårt. Det så ikke ut da de var ferdige.... Bare se her:

Hahaha

- Renate 

Begynner å bli syk?

Hallo

Dagen i dag har egentlig vært ganske så kjedelig, for jeg har holdt meg hjemme. Tror nemlig jeg begynner å bli syk.... desverre. Tror jeg brygger på en halsbetennelse, for jeg klarer ikke å svelge noen ting. Jippi, akkurat det jeg trengte nå... eh, nei.


//bilder jeg tok de dagene vi ikke hadde strøm pga Dagmar...

- Renate 

FOTO; Today

Hei!

I dag har jeg vært ute og tatt litt bilder. Her er de:
//alle bildene er tatt av meg

I tillegg så har jeg lest mye til de to prøvene jeg har denne uken..... wihu.

Hva har dere gjort i dag?
Hva synest dere om bildene?

- Renate 

FOTO; juletrepynt

Hallo

Her er noen av de første bildene jeg tok med kameralinsen jeg fikk fra mamma og pappa til jul. Jeg ser at jeg trenger mye mer trening til å få veldig bra bilder, men det har jeg absolutt ingeting i mot! ♥Hva synest dere om bildene?
Har dere noen tips å gi meg?

- Renate 

Varetelling.....

Hei

Nå er det ikke så veldig lenge til jeg kom hjem fra jobb. Jeg har nemlig vært på varetelling i dag! Jeg begynte klokken 2, og var ferdig hall 8. Men jeg ventet lenge på mamma også da, det er derfor det ikke er så lenge siden jeg kom inn gjennom dørene. Nå er hendene mine helt såre, neglene mine er såre og jah... Men det var gøy da!

Snart skal jeg og søskene mine se Glee! ♥

BILDER FUNKER IKKEEEEE......

- Renate

Arbeidskar....

Hallo

Nå sitter jeg og ser på Karina som danser zumba! Vi fikk nemlig zumba-spill på xbox med bestemor og bestefar til jul. Haha, det er kjempemorsomt å se på!!

I dag har jeg vært ute å ryddet opp etter Dagmar igjen... Tusen takk Dagmar for at du har forandret meg til en arbeidskar i ferien.... TAKK.Jeg har desverre ikke noen bilder på skoledataen min, så da ble det google bilde.....

Hva har dere gjort i dag?
Har dere mye ødeleggelse hos dere etter Dagmar?

- Renate 

Vært på BØ idag!

Hallo

I dag har jeg ikke gjort så veldig mye. Men jeg, mamma og søskene mine var en tur hos tanten, onkelen og søskenbarna mine på Bø da. Det var kjempe koselig ♥

Nå sitter jeg og Karina og ser på Glee! ELSKER DEN SERIEN ♥ Karina fikk sesong 1 i julegave hos meg, så vi har sett en del på det i dag!

Jeg har ingen bilder på skoledataen min, så her kommer ett gammelt ett:


Kameraet mitt ♥

- Renate

Julegaven fra søsteren min!

Hallo

Jeg tenkte jeg skulle vise dere hva jeg fikk i julegave av tvillingsøsteren min. Hun går på Design og Handverk, og hun lagde meg en julegave på skolen. Det var en nydelig puff med masse bilder på! Bare se så fin:TUSEN TAKK!!!! ♥

- Renate 

Ny kameralinse!

Hallo!

Jeg hadde en utrolig koselig kveld sammen med familien min igår, og jeg fikk veldig mye fint. En av tingene jeg fikk, var en ny kameralinse fra mamma og pappa. Jeg har brukt den i hele dag, og jeg ELSKER den allerede!!! ♥ Jeg fikk flere fine ting jeg vil vise dere, men det kommer i ett annet innlegg.

Her er de tre første bildene jeg tok med den nye kameralinsen:


// alle er tatt av meg!

Fikk dere mye fint i går?
Hadde dere en koselig dag i går?

- Renate 

Dagen før dagen!!!! LYKKE

Hallo

I dag er det lille julaften! Jeg gleder meg veldig til mamma og pappa kommer hjem, for da skal vi spise mandel i grøten og pynte juletreet. Lille julaften er så koselig ♥ Så gleder jeg meg veldig til imorgen da, for da er det jo selveste julaften!! wihuu ♥


Juletreet vårt ifjord

- Renate

Pepperkakepynting

God kveld

Nå har jeg og søskene mine nettopp pyntet pepperkaker! Og prøve-smakt litt også da, hihi.. ^^


Jeg fikk heldigvis til å gjøre alt jeg skulle gjøre i dag, så det var bra. Og i morgen er det lille julaften! Jeg gleder meg kjempemye til å spise mandel i grøten, pynte juletreet og bare kose meg ♥

HÅPER DERE OGSÅ HAR HATT EN FIN DAG!?

- Renate 

Mye og gjøre i dag

God morgen

Når har jeg vært oppe en god stund, men jeg har egentlig ikke gjort så mye. Jeg har bare ryddet litt hus, laget frokost til meg selv og lillebror, og spilt spill sammen med han ♥

I går vart jeg endelig ferdig med alle julegavene, og er så fornøyd!

Jeg har en del jeg skal gjøre i dag, så jeg får vell bare sette i gang snart... Vi pyntet huset i går, så jeg skal rydde vekk all julepynten vi ikke brukte og sette det på mørkeloftet igjen, støvesuge, vaske litt, legge sammen klær og legge de på plass og litt sånn. Så jeg får vell bare sette i gang nå, slik at jeg blir ferdig!

HA EN FLOTT BITTE LILLE JULAFTEN! ♥

Det er litt sykt at det bare er to dager igjen til jul... Jeg gleder meg sykt! ♥ Det eneste som er trist, er at all snøen vi hadde ute, den har regnet vekk i dag... Jaja, jeg har julestemning uansett jeg!!

Hva skal dere gjøre i dag?
Har dere snø?

- Renate

Todays outfitHva synest du?

- Renate

Hvordan?

Hva bruker dere å gjøre for å få julestemning? ♥

- Renate

det snør det snør, tiddelibom!

Ho-Ho-Ho ( heheh.... )

Nå er det endelig juleferie, noe jeg har ventet lenge på! Julen er noe av det beste som skjer gjennom hele året, og jeg gleder meg super mye ♥

Akkurat nå sitter jeg og søskene mine og ser på en søt julefilm, og jeg kjenner at julestemningen endelig begynner å komme ♥

Snart skal jeg og Karina lage litt julegodteri, så det blir gøy. Og akkurat nå så SNØR DET! wihuu ♥

Gleder dere dere til julen?
- DET GJØR JEG!

- Renate 

Home for christmas

Denne julesangen er så fiiiin ♥ Jeg får skikkeli julestemning av den.

Har dere julestemning?
Hvilken julesang liker dere best?

- Renate

FOTO; vinteren ifjord


//alle bildene er tatt av meg

Hallo

I dag har jeg vasket hele dagen... Den så kalte julevasken! Er ikke ferdig ennå, da men. Vi har også funnet oss juletred på Pekas i dag! Det var faktisk veldig fint, og det blir nok enda finere når vi får tatt det inn i huset og pyntet det på lille julaften.

Nå sitter jeg og ser "High school musical" på TvNorge! Det er kjempelenge siden jeg så den filmen sist, så det var gøy. Og det har faktisk kommet snø igjen! Den er veldig våt da, men bedre enn ingenting iallefall..

- Renate 

 

Julestemningen kommer krypende...

Hallo

I dag har jeg nesten ikke gjort noen ting... Jeg har ryddet huset da, men det tok ikke så lang tid. Men jeg kjenner julestemningen begynne å krype inn i meg, for det snøver og jeg så en julefilm på tv ♥ Jeg så filmen "Nå er det jul...igjen" som den heter på norsk. Jeg synest den er så søt!

Senere i kveld skal jeg i selskap til søte Birthe, så det gleder jeg meg til!HA EN FIN DAG, ALLE SAMMEN!

- Renate 

Snart jul

I morgen er det bare en uke igjen til jul! ♥ Jeg gleder meg så sykt til å vokne opp på julemorgenen, kle på meg pysjamas, ta med meg godtestrømpen og dynen ut i stova, og se "Tre nøtter til Askepott"! ♥

Jeg har ikke så veldig mye julestemning nå, men tro meg, DEN KOMMER! Den kommer sikkert den dagen vi slutter på skolen til jul, for da skal vi kose oss skikkelig på skolen. Pluss de dagene etter skolefri og før jul. Da skal jeg bygge opp julestemningen masse! hihi

 
//begge bildene er tatt av meg


GOD JUL ALLE SAMMEN

- Renate


PS; Gratulerer så mye til Jenny som stakk av med Idol seieren 2011! Hun fortente det sååå mye!!! FOR EN STEMME ♥

I LOVE CHRISTMAS TIME

Flickr Photo Download: Christmas lights in berlinTell Me You Need MeSmile like you mean it. I do!Je ne sais pasThings That InspireEllmaniajoy_coloring: Graphics 004 - request icons, banner, psd etc.walk in heavennightmareChristmas lights in berlin | Flickr - Photo Sharing!nightmareTumblrI solemnly swear that I am up to no goodnightmareALL I WANT FOR CHRISTMAS | toroborgenLike me, love me, adore me.food is my lifelights, florals & l'amour ✿

Nååå kommer julestemningen krypende, altså! I morgen er det akkurat en uke igjen til selveste julaften, og jeg gleder meg kjempemye ♥

- Renate

Idol-finale

Hallo

I dag har jeg vært hos bestemor, for hun ble 80 år i dag! Det var mange andre av familien min som også var der, så det var koselig.

Nå sitter jeg å ser Idol finale, og jeg heier SÅKLART på Jenny! ♥Hun er så utrolig flink! HERREGUD ♥

Hvem heier du på i Idol?
Hva har dere gjort i dag?

- Renate 

FOTO; Vinteren 2010- Renate

Selskapshelg! AND I LOVE IT

HEI

I går kveld var jeg i selskap til søte Marita, sammen med noen hærlige jenter! ♥ Vi hadde det utrolig koselig. Det vart tatt en del bilder med mitt kamera, så jeg kan legge de ut senere når jeg har lagt de inn på dataen min.

Senere i kveld skal jeg i selskap til søte Fiona! Gleder meg kjempemye ♥


Søte Fiona og Marita! ♥

Hva skal dere gjøre i dag?

- Renate

FOTO; snølyktDette en noe jeg bruker å lage hver eneste vinter! Spessielt på lillejulaften, da bruker jeg å lage de på kvelden, så sette fakkelbokser inni dem, slik at de skal brenne helt til julaften! hihi

De er så pene ♥

- Renate

Se hva jeg fant i sted da;Satt å koste seg inni vaskemaskinen hun, hihi, søt eller hva!? ;-* ♥

- Renate 

Dialekt-innlegg

Hei hei!

Jeg fikk en kommentar som spurte om jeg kunne skrive ett innlegg på dialekt. Jeg har gjort det to ganger før, men det er lenge siden nå. So here we go;

Hei hei!

I dag etter skule so he ej nesten berre øvd til prøve. Pluss sett Jul i Blåfjell da selfølgeli ♥  So he faktisk ej å Karina våre ute å aka oss! haha, de va skikkeli gøy! So monterte vi sparken, å for på tur gjøna bygda. De va kaldt ute! De va berre 4 MINUSgrade når vi gjekk ut. Men va de kjæmpe koseli ♥ Ej fekk skikkeli julestemning, å ej gler mej kjæmpemasse!! ♥

Ka dåkke he jort i dag da?
Gler dåkke dåkke til jul !?

- Renate 

DET SNØR!

Hallo

Idag snøver det endelig ute!
Blåfjell ♥ neida, det er ikke det. Det er bare ett fjell som ligner, som jeg ser fra huset mitt.

//alle bildene er tatt av meg

Snør det hos deg?
Liker du snø?

- Renate